sizce ne demeli bu konuya!bi rock konserine Hip-Hop grubu çağırmışlar!Bu nasıl bi müzik anlayışı kardeşim.Müzikten anlamıyosanız uğrşmayın bu işle.Bari olayın suyu çıkmaz!herkesin yorumunu bekliyorum!!!
Zaten Rock'n Coke'dan daha ne bekleyebilirsin ki!!! Barışla ilgili bir konser var ismini tam hatırlamıyorum Rock'n Coke'a karşı olarak düzenlendi...Eminem'i bile getirir bunlar...Rock The Nations süperdi ama ya..Şimdi böyle bir konserin üstüne buna gitmek küfür olur zaten...
katılıyorum sana!ilk Rock'n Coke konseri gene iidi.bu yıl bi The Rasmus'u getiriyoz die olayın suyunu çıkardılar!tek rasmus için o konsere gidilmez ki!yorumiçin bu arada saol!getirsinler Evanescence'yi falan,oh ne güzel!
Linkin Parkı seve seve isteriz de bazıları nu metal yapal linkin park'ı rock deil die beğenmezler falan.yoksa Avril Lavigne,Blink 182,Sum 41,Guano Apes,Metallica,Iron Maiden,Nicelback de gelsin.daha bu liste uzayabilir.
Ehehe bu saydıklarını bidaha gözden geçir istersen StatiX'çim. onlar pek rock grubu diil özellikle de Iron Maiden:)) Bu gün dream tv de rock'n coke dan yetkili biriyle röportaj yaptılar adamların 50 cent'i getirmekteki amacı popüler müzik türlerinden elemanlar çaırıp daha hoş bişiler yapmakmış.. walla çok hoş olmuş az daha zorlasalar hoşaf olcakmış o ayrı. bi de almanyaya metalica'yı çaırmışlar bu festivale.. biz daha avcumuzu yalamakla meşgul olalım. anlamazlar müzikten bi de festival yaparlar cık cık.. çaırın bi Evanescence ben yiyim kendimi:P Farewell..