|
Yazar |
Konu  |
jackal971
Üye

Turkey
İleti 56 |
İletim - 27/08/2004 : 20:56:55
|
ben anti virüs olarak noton i kullanıyorum casus programı olarakta adaware kullanıyorum bilgisayarınız düşük ise biraz norton ağırlaştıra bilir |
saygılarımla
|
 |
|
Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141 |
İletim - 13/07/2010 : 17:02:58
|
F-Prot kullandım, BitDefender kullandım, Norton kullandım, Nod32 kullandım... Ama artık Avira AntiVir kullanıyorum, memnunum. Hem de ücretsiz. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/07/2010 : 20:03:40
|
Ben de Rhonin gibiyim. Bir tur attıktan sonra Avira'da karar kıldım. Hem fazla program çalıştırmadığından sistemi zorlamıyor. Ancak birkaç gündür aşırı yavaşlama mevcut (internet / bilgisayar). Daha düzgün bir öneride bulunursanız onu indirip komple tarama yapayım diyorum. Taşınabilir harddiski kırdığımdan pek format atmak istemiyorum şu sıralar ;D |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/07/2010 : 20:19:30
|
Ben de Avira AntiVir kullanıyorum. Avast AVG önerenler de çok ama eşit sayılırlar zaten.
Paladin, popüler Anti-Virüs programlarının sitelerine girip Online taratma da yapabilirsin ücretsiz. Gerçi temizlemiyorlar öyle olunca.
Ek olarak, Spybot da kullanıyorum. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 13/07/2010 : 20:41:32
|
Online taratacağım şeyi upload etmem gerekmiyor mu? Virustotal vb. dosyaları gönderip tarama sonuçlarını alabildiğimiz sitelerden haberdarım da kalan kısmına Fransızım. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|