AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 En İyi Firewall & Anti-Virüs Programı Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

jackal971
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 27/08/2004 :  20:56:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben anti virüs olarak noton i kullanıyorum
casus programı olarakta adaware kullanıyorum bilgisayarınız düşük ise biraz norton ağırlaştıra bilir

saygılarımla
Sayfanın En Üstüne Git

Rhonin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 141

İletim - 13/07/2010 :  17:02:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
F-Prot kullandım, BitDefender kullandım, Norton kullandım, Nod32 kullandım... Ama artık Avira AntiVir kullanıyorum, memnunum. Hem de ücretsiz.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/07/2010 :  20:03:40  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de Rhonin gibiyim. Bir tur attıktan sonra Avira'da karar kıldım. Hem fazla program çalıştırmadığından sistemi zorlamıyor. Ancak birkaç gündür aşırı yavaşlama mevcut (internet / bilgisayar). Daha düzgün bir öneride bulunursanız onu indirip komple tarama yapayım diyorum. Taşınabilir harddiski kırdığımdan pek format atmak istemiyorum şu sıralar ;D

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/07/2010 :  20:19:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de Avira AntiVir kullanıyorum. Avast AVG önerenler de çok ama eşit sayılırlar zaten.

Paladin, popüler Anti-Virüs programlarının sitelerine girip Online taratma da yapabilirsin ücretsiz. Gerçi temizlemiyorlar öyle olunca.

Ek olarak, Spybot da kullanıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/07/2010 :  20:41:32  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Online taratacağım şeyi upload etmem gerekmiyor mu? Virustotal vb. dosyaları gönderip tarama sonuçlarını alabildiğimiz sitelerden haberdarım da kalan kısmına Fransızım.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000