|
| Yazar |
Konu  |
|
bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531 |
İletim - 09/08/2004 : 21:09:29
|
St@tix bora abin 1989 doğumlu Ama yine senden büyükmüş |
 |
|
|
BuTcHeR
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 09/08/2004 : 21:36:44
|
Emre kardeş Ben sana cd yi kargo ile karşı ödetmelı yollasam olurmu? Ayreten Bilgisayarında windows xp mi kullanı yosun. Kızıl ötesi cihazını ben ilk yüklediyimde 98 kullanıyordum hiç sorun yapmadan kurdum vede hiç sorun yaşamamıştım. Ama şimdi xp kullanıyorum ve donanım eklerken windows aygıtı imzalamadı diyor. Anlıyan bir arkadaşa tekrar kurdurtucam |
"İlim İlim Bilmektir, İlim Kendin Bilmektir, Sen Kendini Bilmezsen, Bu Nice Okumaktır." YUNUS EMRE |
 |
|
|
St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66 |
İletim - 10/08/2004 : 11:28:44
|
Butcher:ben XP kullanıyorum.artı,ben kızıl ötesiyle deil data kablosuyla bağladım PC'ye.galiba kablonun orjinal olmadığından kaynaklanıyo bu sorun.yani en azından netten aldığım Oxygen programı böyle diyo!ben böyle kabloyu....ama 106 milyonda verilmez ki orjinaline!CD işini de bi düşünmem lazım,daha doğrusu evdekilere sorayım,sonra kavga etmeyelim bi disc için evde! Bomkonger:biz de biliyoz 89'lu olduğunu ama yazdığı söz yeter.ama yine de abim olamaz o ayrı.yine de söylediğin için saol. |
Smile or die! |
 |
|
|
BuTcHeR
Üye

Turkey
İleti 26 |
İletim - 10/08/2004 : 22:05:18
|
Kardeş ben sana cd yollamaktan para almıyacagım ama sen yine evdekilerden izin alıcaksan al :)) Ayreten orjin data kablosu alıcagına 30 milyona orjin IrDA Kızıl ötesi almak daha mantıklı. Birde int. indirdiyin Oxygen prg Tree all versiyondur o yüzden crk dosyaları olmadan kullanamazsın. |
"İlim İlim Bilmektir, İlim Kendin Bilmektir, Sen Kendini Bilmezsen, Bu Nice Okumaktır." YUNUS EMRE |
 |
|
|
St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66 |
İletim - 11/08/2004 : 20:29:18
|
| internetten indirdiğim gerçekten trial versiyonmuş.arkadaştan tam sürüm buldum.oxygen çalışıyo şu anda.sadece PCsuite gıcıklık yapıyo.ve IR kablosu al diyosun da data kablosunu almış bulundum bile.ama bi ara IR kablosu da almayı düşünüyorum.en azından orjinal veya deil o fark etmiyo.ve son olarak da CD işine izin geldi.bi ara adresi veririm.tabi sen hala göndermekten vazgeçmediysen!cvp bekliyorum,bye! |
Smile or die! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|