AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 6610 için midi,jpg,java!telsim GPRS,MMS,WAP ayar!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

BuTcHeR
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 08/08/2004 :  02:08:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeş bende senin işine yarıyacak. Midi, jpg, java lar var biraz bayat ama belki işine yarar. Daha önce 7250 vardı, bayâ arşiv var istersen yollarım. ayreten bunları telefona yüklemek için oxygen programıda var.

"İlim İlim Bilmektir,
İlim Kendin Bilmektir,
Sen Kendini Bilmezsen,
Bu Nice Okumaktır."
YUNUS EMRE
Sayfanın En Üstüne Git

BuTcHeR
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 08/08/2004 :  02:15:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birşey daha galiba telsimde faturalı hatlarda gprs'e bağlanılıyor.
Hattın faturalı ise sanırım sorun yok.
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 08/08/2004 :  20:04:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
telsim faturalı hattan gprs'e bağlanıyoDU!artık kontörlü de bağlanıyo.wap ayar'ı denedim ama 7070'e msj gönderilemiyo.sitesindeki bilgiler ya yanlış ya da ben bişey yapmayı unutuyorum.herşeyi yazdığı gibi yapıyorum,hatta cep shop'a gidip gprs üyeliğimi de başlattırdım.ama hala gprs'e bağlanmıyo.kafayı yiyeceğim.
bu arada ii ki sözün lisansı yok çünkü dün ben birine yolladım bile!söz için saol Bora(abi) gerçi yaşını bilmiyorum ama böyle bi sözü bulduğuna göre bi büyüğümüz sayılabilirsin!neyse daha fazla bilgisi olan varsa bekleriz.

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 08/08/2004 :  20:08:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Butcher, o midi,java vs.ler işime yarayabilir.nasıl yollayabilirsin.istersen mail adresime at.işime yaramasa bile bi arşivim olur!

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 09/08/2004 :  21:02:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben data USB kablosu aldım,en orjinal olmayanından.bunun CDsinden programı yüklüyorum.ilk yükleyiştensonra yeni donannım bulunuyo ama yükleme tamamlanmıyo.2.kez yüklediğimde yeni USB aygıtını bilgisayarım tanımıyo.1 kere yükleyip 6610 PC suite'yi kurdum.bilgisayarın gördüğü aygıtı o görmedi.ki zaten kurarken sadece modem olarak kızılötesi bağlantı kurabileceğimi gösteriyo.biri yardım etsin.çıkamadım bu karmaşık olaydan.nerden aldım o telefonu.ne güzel al 3310 veya 3410 falan.ne PC'ye bağlanır ne bişi yapılır.temelli kurtul bu dertten!neyse cvplarınızı bekliyorum.

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000