AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 En Sık Oynadığınız Strateji Oyunları Hangileri?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

mortal
Üye

Turkey
İleti 10

İletim - 11/11/2004 :  21:53:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
genellikle C&C Generals oynarım.
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 13/11/2004 :  17:51:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
age of empire

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

mert256
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 14/11/2004 :  14:51:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Red alert serilerini oynarım. Ayrıca arkadaşlar crusader diye bir strategy oyunu buldum arkadaştan. Haçlıları oynuyorsun oyunda onu anladık ta. Historical campingteki görevlerde sırf Türk ve Arap katliamı yaptırıyorlar. 1091den bilmem kaça kadar oynadım hep türk öldürüyorsun .kırıyordum sinirden cdyi. başka oynayan varmı??? Birde iftira atıyorlar. Yok türkler gelmiş buğday ambarlarını yıkmışta onarmak lazımmış gibi. Olmuyor böyle .
Sayfanın En Üstüne Git

deadlystupid
Üye

İleti 14

İletim - 15/11/2004 :  15:20:35  Bilgileri Göster  deadlystupid'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet onu ben de aldım güya arap olabiliyorsun ama yok işte nerde?(belki benimki betadır ama bulamadım napim?)
ben en çok cossacks oynuyorum.Rise of nations da güzel gibi ama campagini çalışmamaya başladı önceden çalışıyordu o yüzden bıraktım oynamayı.Bilgisayarı yenileyince oynarım belki.Ground control II nasıl bir oyun????

her iddaaaaasına girerim bir gün ölceksiniz:))
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 20/11/2004 :  16:49:01  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
age of mytology(yanlıştır belki) der ve giderim

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000