Red alert serilerini oynarım. Ayrıca arkadaşlar crusader diye bir strategy oyunu buldum arkadaştan. Haçlıları oynuyorsun oyunda onu anladık ta. Historical campingteki görevlerde sırf Türk ve Arap katliamı yaptırıyorlar. 1091den bilmem kaça kadar oynadım hep türk öldürüyorsun .kırıyordum sinirden cdyi. başka oynayan varmı??? Birde iftira atıyorlar. Yok türkler gelmiş buğday ambarlarını yıkmışta onarmak lazımmış gibi. Olmuyor böyle .
Evet onu ben de aldım güya arap olabiliyorsun ama yok işte nerde?(belki benimki betadır ama bulamadım napim?) ben en çok cossacks oynuyorum.Rise of nations da güzel gibi ama campagini çalışmamaya başladı önceden çalışıyordu o yüzden bıraktım oynamayı.Bilgisayarı yenileyince oynarım belki.Ground control II nasıl bir oyun????
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow