|
Yazar |
Konu  |
|
Nejdet60
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 06/04/2007 : 01:50:59
|
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Company of Heroes oyunu hakkında yardım istiyorum sizlerden. 2 gb Ram 256 mb ekran kartım var (ati) Oyunu yükledim sorunsuz ve gayet güzel bir şekilde. Oyunada girdim donma yok herşey harika Amma velakin oyundaki askerlerin , tankların vs... ler görünmüyor ! gölgeleri gözüküyor ateş eden silah,top,tüfek neyse ateşi dumanı tozu gözüküyor ama nesneler gözükmüyor :( Ne yapmalıyım ? Lütfen yardım :( Saygilar.... |
İhanet Zamansız Esen Mevsim Rüzgarıdır, Hasta Etsede Adamı Öldürmezse Usta Eder...! |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 06/04/2007 : 19:25:34
|
Başka sitelerde de böyle konular vardı, cevabı ise; sistem yetersizliği... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Nejdet60
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 07/04/2007 : 02:13:33
|
kardeş 128 ekran kartı bile çalıştırıyo benimki 256 yaf :( bilgisayara motor mu takayım ne yapyım oyunu çalıştırması için başka bişi kalmadıki ::( |
İhanet Zamansız Esen Mevsim Rüzgarıdır, Hasta Etsede Adamı Öldürmezse Usta Eder...! |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 07/04/2007 : 02:24:32
|
şey eksik olabilir. dosyalar.. bende de bi ara age of mythology öyleydi. bi bakıyorum gölge, gölgeye tıklıyorum Arkantos :) görünürde bir şey yok. Başka cd'den yüklersen sorunun çözülür |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 07/04/2007 : 11:13:09
|
Vallahi bende şaşırdım bu sisteme çalışmamasına ama şikayetler aynı tutuyor. Ama birde PaLaD1N hocamın dediğini dene o benden daha tecrübeli. :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Nejdet60
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 08/04/2007 : 00:09:54
|
Desenize yandık :S |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|