|
Yazar |
Konu  |
utkukaan
Üye

Syria
İleti 82 |
İletim - 22/07/2004 : 10:30:54
|
Eveeeet sizce hangi dergi iyi?Cd Oyun mu?Level mi?Bana göre Cd Oyun.Sizin görüşlerinizi bekliyorum. |
God Bless The Dead..! |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 22/07/2004 : 11:36:11
|
Uzun süre lvl dergisini aldım ama son zamanlarda takip etmiyorum. CdOyun konusunda bilgim olmadığından birşey diyemeyeceğim ama lvl dergisi eski havasından ve kalitesinden çok uzak. Aldığım son sayıları (ki son iki aydır almıyorum) bana bu dergi hakkında çok olumsuz bir izlenim bıraktı. Sadece dergi çıkartıyor olmak için bu iş yapılmaz ve lvl'da bu olay buna dönmeye başladı. Ayrıca bir dergi altında pekçok platformu tanıtmaya çalışmak çok yanlış... Dergi pc oyunları sayesinde lvl dergisi oldu ve bu platforma sadık kalmalıydı. Ama onun yerine 3 sayfa Xbox 5 sayfa Ps derken tüm cazibesini yitirdi. |
 |
|
utkukaan
Üye

Syria
İleti 82 |
İletim - 22/07/2004 : 17:52:07
|
Rappier sen level dergisini sevmemeye başladığınımı söylüyosun?Eğer doğruysa gazete bayiye cd oyun dergisi var mı de yenisi yoksa cilt al o dergi çok güzel.Biraz pahalı ama değmiş.içinde bi dergi daha var oda xbox oyunlarını tanıtıyo.Dergi çalışanları çok güzel puanlamalar veriyo.En sevdiğim dergi çalışanı Göktuğ abi çok güzel espiriler yapıyo ona burdan selamlar dergiyi 2002 den beri alıyorum yine de bıkmadım.Tam puan. |
God Bless The Dead..! |
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 22/07/2004 : 20:39:42
|
sen dergiyi kapanıp tekrar açıldıktan sonra almaya başlamışsın türkiyenin en eski oyun dergisidir cdoyun yada pcoyun ikiside aynı yere ait site adresleri pcoyun.net bende 96 sayıları var onun göktuğ yükselde gerçekten lafını sakınmadan söyleyen süper kafa yapan kıyak bi adamdır. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
anilanar
Seçkin Üye

Turkey
İleti 36 |
İletim - 22/07/2004 : 23:57:23
|
Bence bir dergide sadece pc oyunları değil, tüm platformlar olmalıdır. Hatta sadece oyun değil kitap, film, müzik ve güncel hayattan diğer şeyler de olmalıdır. Dergi tasarımları ise dergileri değerlendirmemde büyük rol oynar. Bunların tümünü birden bulabildiğim dergi şimdilik Level ve bence türkiyenin en profesyönel dergisi. Level! Başarılar! |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 23/07/2004 : 01:46:30
|
Tüm platformlar olmalıdır, olmalıdır da; bir yere kadar. Oyun dergisi değil mi bu? Bilmiyorum ama film, kitap ve müzik için başka dergiler de takip edilebilir. Hadi onlar da olsun diyelim, güncel şeyler için de gazete okuyalım bir zahmet .
Ben de oldukça uzun bir süre Level Dergisini hiç kaçırmadan takip ettim, ve gerçekten de çok başarılı idiler. Ama bence sonraları kalitesini gitgide düşürmeye başladı. Önce benim alanım olan PC bölümü azaltıldı, diğer çeşitler girdi. Hadi ona birşey demedik, olmalıdır dedik, ama geriye kalan bilgisayar oyunları için yazılan birkaç tane 1-2 sayfayı nadiren geçen yazının yarısı geyik, bundan arta kalanı bilgi vermeye yönelik olduktan sonra, dergiyi bırakmanın zamanı geldiğini düşündüm, ancak uzun bir süredir de dergiyi almıyorum belki düzelmişlerdir... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|