AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 !!!Mavi ekraN!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 15/08/2004 :  22:43:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Modeminizin diğer donanımlarla çakışması olup olmadığına bakmalısınız. Eğer çakışma yoksa donanımda fiziksel bir takım bozukluklar olabilir.
Kolay gelsin..

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 21/08/2004 :  16:45:44  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler.

StoraX
Sayfanın En Üstüne Git

baal-RazoR Bladesigh
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 04/10/2004 :  09:39:14  Bilgileri Göster  baal-RazoR Bladesigh için bir ICQ İletisi Gönder  baal-RazoR Bladesigh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
xp'yi yeniden kurmayı dene işe yarayabilir. olası işletim sistemi sorunlarında bu tip reinstall lar işe yarar ;)

BAAL Clan Element Leader
Sayfanın En Üstüne Git

hocer
Üye

Turkey
İleti 95

İletim - 26/11/2004 :  00:03:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
modemi farklı bir pcı slota tak. bu çakışmayı düzeltir.(çoğukez)
xp açılınca önceki donanımı kaldır. daha önce yeni donanım bulundu falan der iptal de hiç bişey yükleme.makine açılınca restart et. re starttan sonra xp driver ı kur. yüksek ihtimal çalışır.
98 deki ağ komşuları sonunu için şuna dikkat et, xp deki çalışma grubu adı ne? yüksek ihtimal woekgroup dur. bu xp kurulurken sen değiştirmessen değişmez. ağdaki bilgisayarları bu çalışmagrubu bilgisayarları olarak görürsün. 98 kurarken sen bir çalışma grubu adı girmek zorundasın kendi oluşturmaz ismi. kontrol et. çalışmagrubu isimleri ne durumda...

NE OLDUĞUNU DÜŞÜNME, ME OLDUĞUNU BİL!
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 26/11/2004 :  10:35:57  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sanırım arkadaş geçen üç ay içinde sorununu çözmüştür arkadaşlar eğer öyle olmasaydı zaten gelip tekrardan sorardı ne yapabilirim diye :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000