AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 !!!Mavi ekraN!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 01/07/2004 :  22:31:34  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Babama zorla bir bilgisayar aldırttım.Bilgisayarım:
P4 2.8-800Mhz ,İntel D865GBF ,Asus Fx5200Tv Out çıkışlı ve 256 Mb Pc2700 bellek
kartlarım var.Bunlara karşılık bir tane Surecomun 10-100 ethernet i ve bi tane Quake
Markalı 56k modemim var.Bilgisayarımda 2 tane işletim sistemi (WinXp Pro. ve Win98 SE mevcut.
1.Sorunum : Win98 Se 'yi açtığımda ethernet kartımı bilgisayar görüyor ama Ağ Komşularım çalışmıyor.
Her türlü ayarı yaptığımdan da eminim.Ama bu işletim sisteminde modemim sorunsuzca çalışıyor...
2.Sorunum : WinXP Pro'yu açınca direk ekrana mavi ekran çıkıyor. Orda şunları yazıyor:
***STOP:0x0000008E (0xC0000005 , 0x804D4023 , 0xEEEA8784 , 0x00000000
Anakarttan modemi çıkarınca da bu mavi ekran çıkmıyor.Bu işletim sisteminde de ethernet kartım sorunsuz çalışıyor.
Umarım kısa sürede cevaplarsınız.İyi çalışmalar :)

StoraX

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 02/07/2004 :  15:30:20  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ağ komşularının çalışması için sisteme başka bilgisayar bağlanmış olması gerektiğini umarım biliyorsundur?
windows xpde modem hata verdiğine göre modem xp ile uyumsuz olabilir. birde hata o kadar mı? ne bileyim "bilmemne.exe" sorun verdi filan yazmıyor mu? şu durumda modemden kaynaklanan bir sorun nedeniyle xp'nin sistem açılışını daha büyük bir sorunu engellemek için engellediğini söylemek yanlış olmaz ancak tam olarak hangi dosyadan kaynaklandığını bilmedende bir cözüm üretmemiz pek kolay değil.
istersen bir format atıp sistemi tekrar baştan yüklemeyi deneyebilirsin. bu sayede bir ihtimal kurulum veya taşıma sırasında meydana gelmiş bir sistem karmaşası varsa düzelir (quake diye bir modem bilmiyorum yav bilemiyorum xp ile arası nasıldır :)) yinede hatanın tam olarak nerede oluştuğunu bilirsek küçük bir ihtimal çözümde üretiriz.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 04/08/2004 :  12:06:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
modeminizin xp driverını yükleyin. win98'de yüklediğiniz driverı xp'de de yüklerseniz tabii ki çalışmaz.

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

ALEXROSSSPIDERMAN
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/08/2004 :  14:40:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ağ komşularının çalışması için sisteme başka bilgisayarın bağlanmış olması lazım.Eğer modemin XP'de çalımıyorsa modemin XP driverini yüklersen olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

ALEXROSSSPIDERMAN
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 05/08/2004 :  12:54:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne yapayım benimde düşüncelerim onlar başka konularda yazılımda filan hep başkalarının sözlerini tekrarlamıyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 06/08/2004 :  17:20:10  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla bu sefer de modemi 98 e kurdum.Burda da bağlantı sesi gelmiyor.Bekliyor bekliyor ve aniden :bağlantı kesildi daha sonra deneyiniz gibi mesajlar geliyor...

StoraX
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000