AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 J.K. Rowling'in Orjinal Elyazısı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 05/08/2004 :  13:13:42  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Bu konu kalmış ööle yaw size hiç yakışmıyo.10 gün ortalardan kayboluyorum bu konu(yani forumdaki tek hp konusu)2.sayfada.Alla alla dodo, metallic_white,bomfunk......size hiç yakıştıramıyorum:))

Oh bee sonunda bitti ben zadece bu yazdığını alıntı yapmak istemiştim ama bide baktım bütün diyalog hepsini yoplam 10 dakkada sildim acaba sen kaç saatte yazdın:))
Valla bende gurbetteydim 2 haftadır giremiyodum.Bide sen bu chatte varmıydın yoksa bi yerden çevrilmiş halini mi duldun ama yinede buraya yazmak 2saatten fazla sürmüştür sanırım
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 14/08/2004 :  12:05:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce sihir bakanı kim olacak peki??? Bana kalırsa Arthur Weasley olacak, çünkü Ron'un şöyle bir sözü var 5. kitapta: "Bizim bu sene Quidditch Kupası'nı kazanmamız; babamın Sihir Bakanı olması ihtimalinden de az!" Ee sonuçta bu sene kupayı Gryfindor kazandığına göre.....

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 17/08/2004 :  11:59:24  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Haryy Potter okumadım.Sevmem.Ama J.K.Rowling'in el yazısına bakmak için siteye giriyorum dil seçiyorum ve açılmıyor site.Göremedim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000