AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Toshiba Satellite A10 Laptop'ta Bluetooth Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 29/06/2004 :  12:15:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Toshiba Satellite A10 Laptop'ta Bluetooth Yardım

arkadaslar benim laptopumda buletooth alıcı vericisinin olduğunu söylüyorlar ama ben bunu devreye sokamıyorum.(laptop toshiba satellite A10 series)

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 30/06/2004 :  19:09:01  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir resime gel üzerine sağ tuşla tıkla gönderde dönder seçeneklerinin arasında bluetooth olucak tıkla sonra bi ekran çıkıyo arama yaptır bluetooth olan bi cihazı algılayınca aygıt isminin üstüne tıkla.
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 30/06/2004 :  21:32:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bunu denedim fakat bulunamadı diyo..
bunun nedeni bluetooth cihazının devredışı olması olabilirmi
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2004 :  10:46:40  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Olabilir.Bilgisayarı aldığında bir CD verdiler mi ekran kartı tanıtım,ses kartı tanıtım..v.b. hariç.
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 01/07/2004 :  15:22:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bana cantayla geldi kullanma kılavuzu bil. de yüklü acrobat reader le acılıyo baska ek cd gelmedi...
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2004 :  15:51:42  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayarla birlikte CD olmalı.Onu kuracaksın.Benim ki direk donanıma eklemişti.

Telefonu al(bluetooth varsa tabi)bi resim seç gönderde bluetooth'u seç tarasın eğer bulamazsa aldığın yere sor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000