Ya beyler ben size bütün herşeyi söyleyeyim aynı sorun bende de var çünkü ve kafayı yiyecem.Bakın şimdi.Bende Flexy Bluetooth USB Adaptörü die bişeyler var bilgisayarımın USB girişi önde oraya bunu bağlıyorum aygıt falan bulundu diyor.Benimkinin yanında ek bir Cd de var.Cd yi kuruyorum aygıtı yüklüyorum falan filan sonra Ağ Bağlantılarım da BluetoothConnection die bir bağlantı sekmesi çıkıyor giriyorum bağlanıyorum ama olmuyor(aslında kullanıcı adı şifre ve bağlanılacak numaraya ne yazılması gerektiğini de bilmiyorum) telefondan bilgisayara bağlan diyorum bilgisayarın adı BORA hata şöyle BORA ahizesis bağlantıyı desteklemiyor gibi bişeyler allah aşkına bana yardım edin kafayı sıyırcam artık sinirlerim laçka oldu bana en baştan bi güzelce anlatan olursa çok sevinirim.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Ya ben ilk önce bluetooth aygıtını taktım yeni donanım bulundu yazdı yüklemek için bişey çıktı ben CD yi taktım sonra yüklemeye başladım.Yükleme doldu masaüstüne filan kısayollar koydu artık bi dosyaya gelip gönder diyince bluetooth işaretide var sorunsuz çalışıyor.
Benim arkadaştada Bluetooth var, Fakat yüklenirken onda dikkat edilmesi gereken bir durum vardı. Önce CD den gerekenleri yükleyip, sonra USB'ye Bluetooth takılıyordu. Baktımki siz önce takıp, sonra yüklemişsiniz. İsterseniz herşeyi kaldırıp benim dediğim yoldan tekrar yüklerseniz, çalışma şansı olabilir.