AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Mor Ve Ötesi - Cambaz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 27/06/2004 :  02:15:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pek metalden başka birşey dinlemediğim son zamanlarda ilk çıkış şarkılarını duyduğumda(Yaz yaz yaz) klasik bir rock grubu olarak nitelendirmiştim Mor Ve Ötesi'ni.Fakat bu şarkısı ile biz düşmeyeceğiz demeyi başardı.Gerek müzikte gerek sözlerde olan derinlik beni bu sefer çok etkiledi."Yaw kardeşim Türkiye'de rock olmas, yapılmas! hede hödö" diyenlere göstermiş kendini...Sonuçta "Ben kurbanım bu CAMBAZ'a!!!"

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 27/06/2004 :  11:51:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
güzel bir şarkı grupta 10 yıllık bir grup sağlamlar yani
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 02/07/2004 :  02:34:40  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Çıkış şarkıları demişsin komik olmuş :) Biraz geç çıkış şarkısı yapmışlar yorumu getirilebilir. Hakikaten güzel grup. Ama belirteyim. ALbümü alıp dinlersen ya ilk duyduğunda Bir Derdim Var' hayran olursun ya da her yerde "Seni arar seni sorar Sevdaaaaaa Çiçeğiiiiii!" diye şarkı çığırırsın. Herkes bakar bu naapıo diye

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 02/07/2004 :  15:19:04  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hepsi çok güsel abi tebrikler mor ve ötesine :)

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 02/07/2004 :  17:50:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çıkış şarkısı diyerek ilk yaptıkları şarkı/albümden bahsetmedim.Hangman'in dediği gibi grup 10 yıllık fakat ilk albümlerindeki herhangi bir parçanın "Mükemmel!" diye tanımlandığını ben hiç duymadım, sen duyduysan mesele yok.Şu şarkıyı söylede biz de mükemmele varalım ...< Bakınız : http://www.lyricsdatabase.gen.tr/artist/KPKEH/en/Mor-Ve-Otesi >

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/07/2004 :  22:14:03  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bursalı arkadaşlar şu Mor ve Ötesi 22 haziranda Bursa'ya geliyormuş
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000