Pek metalden başka birşey dinlemediğim son zamanlarda ilk çıkış şarkılarını duyduğumda(Yaz yaz yaz) klasik bir rock grubu olarak nitelendirmiştim Mor Ve Ötesi'ni.Fakat bu şarkısı ile biz düşmeyeceğiz demeyi başardı.Gerek müzikte gerek sözlerde olan derinlik beni bu sefer çok etkiledi."Yaw kardeşim Türkiye'de rock olmas, yapılmas! hede hödö" diyenlere göstermiş kendini...Sonuçta "Ben kurbanım bu CAMBAZ'a!!!"
Çıkış şarkıları demişsin komik olmuş :) Biraz geç çıkış şarkısı yapmışlar yorumu getirilebilir. Hakikaten güzel grup. Ama belirteyim. ALbümü alıp dinlersen ya ilk duyduğunda Bir Derdim Var' hayran olursun ya da her yerde "Seni arar seni sorar Sevdaaaaaa Çiçeğiiiiii!" diye şarkı çığırırsın. Herkes bakar bu naapıo diye
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Çıkış şarkısı diyerek ilk yaptıkları şarkı/albümden bahsetmedim.Hangman'in dediği gibi grup 10 yıllık fakat ilk albümlerindeki herhangi bir parçanın "Mükemmel!" diye tanımlandığını ben hiç duymadım, sen duyduysan mesele yok.Şu şarkıyı söylede biz de mükemmele varalım ...< Bakınız : http://www.lyricsdatabase.gen.tr/artist/KPKEH/en/Mor-Ve-Otesi >