BİLİRMİSİN MÜSLÜM BABANIN ÜNLÜ Bİ SÖZÜ VARDIR: SON PİŞMANLIK NEYE YARAR HERŞEYİN BEDELİ VAR OLMADI GANDLAF diye. Sayende dandik betanın-betanın-alphası halinde bi versiyon koydum siteye Yazın aklımda olan kısmını bile bitiremiyorum.Çünkü ÖSS dediğimiz bişey geliyo.Bu yaz sadece türk mahallesi gibi bişey yapabilirim. BU arada yamalar DOSYALAR bölümünde...
sitede dosyalar die bişe göremedim tam olarak nerde ve istanbul city var indirmek için tıklayın diyo tıkladığımda (page cannot be found)die bir şey çıkıyo.
Arkadaşım, mod'un yapımına başlayalı bir yıl, üç ay olmuş ve sen hala yaptığın işi "betanın betasının alfası" olarak nitelendiriyorsun. Üstüne bir de serverın dosyayı kabul etmediğini iddia ediyorsun. Daha önce seni savunmuştum; ama kusura bakma, bu sefer tam tersini yapacağım. Bu söylediklerinden sonra, bunca zamandır oyun üzerinde uğraşmadığını anlıyorum ben. Uğraşıyor olsan bile artık bir şeyler sunman gerekiyor. Konu 12 sayfa oldu, 168 mesaj yollanmış ve 13500 küsür kez okunmuş. Bu kadar şeyden sonra kimseyi terslemeye hakkın yok. Bir iddia attın ortaya ve insanlar şu an modun yayınlanmasını bekliyorlar. Eğer bir şey yapmıyorsan/yapmadıysan/yapmayacaksan açık açık söyle. Amacın ismini duyurmaksa, emin ol, bunu başardın. Ama eğer bir şey yapmıyorsan, senden bir şeyler bekleyenlerin düşüncelerinin nasıl olacağını tahmin edebilirsin...