beyler desteklere teşekkürler.mod sanırım olmayacak ama seneye de kabul ederiz oynarız bir gta fanıyız derseniz multiplayer özelliğini de ekleyecem yanlız mod şu an için belirsiz bi tarihe alındı.ama siteden bi haftaya kadar san andreas için yaptığım yamalrı indirebilirsiniz ve yine bu arada star wars severler için vice city star wars yaması da yine siteden indirilebilir.ama şu an değil eğer yaptığım her türlü yama ve moddan haberdar olmak isterseniz kendi sitem içerisindeki sitedeki yeniliklerden haberdar olmak için kısmına mailinizi bırakın.Şimdiden teşekküler ve yine bu arada siteye girip foruma üye olupta burdaki büyük tartışmayı oraya taşırsak sevinirim ordan da her türlü istek şikayet destek vb şeylerinizi gönderin www.arshiv.gen.ms
tabiki çok ii olur ama benim demek istediğim sadece teker teker nası indiricem bişe yayınla falan demiyorum aceleye gelmez bu işler acele etme sadece teker teker indirme varsa nası oluyo LİNK İSTİYORUM BEN.Zaten cevabıda sildim sen görmemiş say o yanıtı tamam mı