|
| Yazar |
Konu  |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 14/01/2005 : 17:53:13
|
| İyi.Tebrikler inşallah çabucak yaparsın |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
|
eXpert
Üye

Turkey
İleti 158 |
İletim - 19/01/2005 : 02:36:07
|
Arkadaşlar konu baya önce açılmış fakat ben Kerem'in en yakın arkadaşı olarak ilk mesajına karşı çıkıyorum.Bir iki ay çalıştığı yalan resmen adam yıllarını verdi bu işe.Mod ise benim dediğim doğrultuda ilerliyor.Yabancı plakalarda olacak ancak kamu binaları ve araçları 06 plakalı olacak.İşte size bir sürpriz.Şimdilik güvenlik ve korsana hayır çerçevesinde bir araba gösteriyoruz.  http://img101.exs.cx/img101/959/polis7qf.jpg Bu mod işleri hemen olmaz,emek ister.Bu arada herkesin desteğini de bekliyoruz.Çalışmalar sürüyor ve sizi temin ederim ki,harika bir çalışma olacak.Bitince çok çok iyi bir netice alırsa herhangi bir derginin yanında..... |
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır. |
 |
|
|
nkcoskun
Üye

İleti 114 |
İletim - 20/01/2005 : 00:26:28
|
saol expert,evet arkadaşlar bu mesajı gönderirken hala mod üzerinde uğraşıyorum.Yavaş yavaş bişeyler çıkmaya başladı.Şu anda garinti olacakalar -Aracınızın benzini bitebilecek.Benzinlikten benzin alabileceksiniz -3.adadaki motorcuların yeri ile lovefist konser salonuna girebileceksiniz.
bir de oyunda gerçek markalar(migros,tekzen,D&R gibi)kullanılsın mı yoksa sallama markalar olur mu?
birde winrar ı bilenler varsa sıkıştırılmış dosyayı nasıl bölebilirim yada böldükten sonra nasıl sıkıştırabilirim?
Desteklere teşekkürler |
 |
|
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 22/01/2005 : 11:28:11
|
Ya normal markalar olsun |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
|
nkcoskun
Üye

İleti 114 |
İletim - 22/01/2005 : 16:19:51
|
| sayın arkadaşlar önceden verdiğim site adresleri iptal www.arshiv.gen.ms adresinden ekran görüntülerine bakabilirsiniz.Şu an site sorunlu düzeldiği anda haber vereceğim...! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|