AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 25/12/2004 :  21:53:52  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol krondor yauw.anlamıyo bu millet.sanki haber verdikten sonra hemen ellerinde görmek istiyo.sayın arkadaşlar(bak sayın diye yaklaşıyorum)gta vice city crack sorunum var eğer kabul ederseniz gta3 e hakkıyla türkiye modu yaparım.hem reklam için alt yapısı uygun.
ANLAYANA...!
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/12/2004 :  19:29:42  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam arkadaş sinirlenme ya durdurulmuşsa durdurulmuştur karışmıyor kimse

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

Poseidon
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 31/12/2004 :  21:31:08  Bilgileri Göster  Poseidon için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu millet diye konuşma.yapcam yapcam dion hiçbişe yaptığın yok.biz neyi anlayıp anlayamıcağımızı iyi biliriz tamammı??

^^^NO SMOK_İNG^^
Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 02/01/2005 :  18:20:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
boş verin vice city i yaw.mis gibi san andreas varken:)

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 09/01/2005 :  01:43:39  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sayın arkadaşlar vice city oyunumdaki sorun düzeltildi.YENİDEN ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞTIR.

Çok yakın zamanda vice city %100 türkçe geliyor.DENEME AŞAMASINDA...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000