AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Vice City Türkiye Modu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 38

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 17/06/2004 :  17:08:13  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA Grand Theft Auto Vice City Türkiye Modu

Bir iki aydır uzun boşluklarla bu modu yapmaya çalışıyorum.Bu modda bulunacaklar ise şunlar
-Bütün arabalar gerçek ve ankara plakalı olacak.(ama bu yazıyı okuduysanız ve buna bir cevap ya da plaka yazarsanız sevinirim-herhangi bir ilin plakası olabilir.)
-Bir çok yazı (örneğin stadyumun adı,stadyumdaki yarışların başka isimlerle yazılması gibi)türkçeye çevirili olacak.
-Oyunda alabileceğiniz yerler kısıtlı biliyorsunuz ki.Bunlar dahada fazla olması olasılıklar arasında(ama garanti)
-Bir iki şey daha konacak ama şu an aklımda yok.

Bu yazıyı okuyan arkadaşların dikkatine:
Eğer dijital fotoğraf makineniz varsa bana çeşitli dükkanlardan dış görüntüsü alabilirmisiniz.(not:Örnek görüntüleri VC dükkanlarında bulabilirisniz)

Şimdiden yardım edecek olan herkese teşekkürler...!

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 24/06/2004 :  10:51:00  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok yakında oyun içi görüntüler gelecek...
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 24/06/2004 :  15:22:20  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sadece ankara plakasını koyacaksan ankara ya benzer bir şehir yap daha doğrusu aynısını çok ayrıntılara inmeden
eğer dediklerini güzel bir şekilde oyuna aktarırsan güzel olacağını tahmin ediyorum...

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 25/06/2004 :  12:37:00  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayın WoLoWoLo arkadaşım yazımın başlarında demişimki yazıyı okuyan arkadaşlar çeşitli plakalarda gönderebilir demişim demi neyse beni desteklemene çook sevindim bir de rasgele plaka gönderirsen sevinmeyi kendime bir borç bilirim...

SAYGILAR!
Sayfanın En Üstüne Git

Vercetti
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 26/06/2004 :  16:45:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeş yardım etmek isterdim ama şu an yaz sezonu ve çalışıyorum kışın yardıma ihtiyacın olursa seve seve. neyse ben 45 istiyorum tam istersen

45 fb 1907
45 ys 868
Sayfanın En Üstüne Git

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 26/06/2004 :  21:14:51  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
06 GZ 439 bizim arabanın plakası
41 T 1829 herhangi bir taksi plakası
41 TY 896
41 H 012

resmi araç plakası da olsa manyaq olur aslında

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 38 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: