WoLoWoLo arkadaşım yardımlarını benden esirgemediğini görmek içime mutluluk rüzgarları estiriyor falan filan.Ama gerçekten çoook sağol emme neden 41 plaka?Ve resmi araç plakası normalde olduğu gibi polis araçları sivil polis araçları ve benzeri araçlarda var.Oyundan görüntü alamadım çünkü oyunu sildim.Ama yükledikten sonra görüntü geliyor...WoLoWoLo arkadaşım..!Şu anki işlerinde kolaylıklar dilerim
Vercetti arkadaşım sanada boool boool teşekkür etmek isterim.Sen koskoca Vercetti mutlaka Vice City Türkiye moduna yardım edersin.Çeşitli kaplamalar gönderirsin.Yalnız şu anda tek sorun ne biliyor musunuz WoLoWoLo ve Vercetti arkadaşım modu yaptıktan sonra yayınlama sorunu olacak onu nassı çözecez?Birşey daha aklıma geldi...!Bana oyun içinde manevi(yani destek((yani sen yaparsın aslansın güzel birşey çıkarırsın)))ve maddi(yani çeşitli kaplamalar gönderme ve buna benzer işlemler)mutlaka oyunda bir şekilde ismi yayınlanacaktır(örneğin:Okyanus sahili yakınlarında bir karakol vardı ya içine girilebilen,Hah işte oranın girişinde şöyle bir yazı WoLoWoLo ARKADAŞIMA SEVGİLERLE ya da Vercetti ARKADAŞIMIN KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER gibi)HERKESE BAŞARILAR
saaol arkadaşım Vercetti.Hemen sana aklıma gelen birkaç şeyi aktarmak isterim: 1)Yardımların için gerçekten saol 2)Yayınlama şu açıdan sorun olur yaptığım ya da yaptığımız yama Vice City'nin gta3.img dosyası olacağı için çooook yer kaplayacak o yüzden internetten yayınlamayı düşünürsek çoook zor olur. 3)İnternete takılma sorunu sorun bile değil bende zati arada bir canım sıkıldığında takılıyorum
Sayın arkadaşlarım WoLoWoLo ve Vercetti ve diğer VC hayranları eğer oyundan görüntü görmek istiyorsanız nkcoskun@ekolay.net adresine rasgele bi mail atarsanız sevinirim....