Hiç bir üstünlüğü yok aksine çok daha kötü.saçma sapan şeyler var yok ufo alıyosun yok bilmemne.Oyunu üç boyutlu görmek ise gollerin monotonlaşmasına yol açıyor.yani farklı pozisyon çeşitleri yok.Fifa görüntülerini oraya alıp koymuşlar!ne yaratıcılık ama.ayrıca stadyum yapma olayı da gereksiz çünkü bi menajer sahanın projesini yapmaz sadece istekte bulunur.Ayrıca eğer total club'ın sadece menajerlik değil yöneticilik falan filan oyunu olduğunu iddia edenler varsa o zaman cm ile kıyaslayamayız sonuçta cm sadece menajerlik oyunu.Bence ea sports menajerlik oyunu yapmakta yıllardır başarısızdı ve gözümdeki bu itibarları da yükselmeyecekmiş gibi geliyor.
Tcm ile Cm kıyaslanamaz bile ama iyi olduğu bir yön konusunda ısrar ediyorsan Tcm,Cmden çok daha hızlı bunun dısında hiçbir artısı yok hızlı olmasını nedenide cmye göre çok daha ayrıntından yoksun oluşu
kesinlikle katılıyorum. cm ayrıntısıyla tcm yi katlar. bu arada artık o ayrıntılı cm serisinin adı değişti Football Manager oldu ve FM 2005 adıyla çıkacak bu sene. ne zaman çıkacağını bilen var mı? birde CM 5 diye daha farklı olarak piyasaya sürülecek bir oyun var. aman dikkat FM 2005 diyorum başka bi şey demiyorum.
EA Sports Manager konusunda kendini aşmış durumda. Fakat TCM çok ayrıntılı olduğu için oyuncuyu sıkıyor. EA Sports'un 2000 ve önceki sezon Manager oyunları CM'yi 100 katlar bence.