AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Menejerciler bakın!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

TommyVercetti
Üye

Turkey
İleti 53

İletim - 15/11/2004 :  13:59:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
uckazaz tarafından yazılan:

Hiç bir üstünlüğü yok aksine çok daha kötü.saçma sapan şeyler var yok ufo alıyosun yok bilmemne.Oyunu üç boyutlu görmek ise gollerin monotonlaşmasına yol açıyor.yani farklı pozisyon çeşitleri yok.Fifa görüntülerini oraya alıp koymuşlar!ne yaratıcılık ama.ayrıca stadyum yapma olayı da gereksiz çünkü bi menajer sahanın projesini yapmaz sadece istekte bulunur.Ayrıca eğer total club'ın sadece menajerlik değil yöneticilik falan filan oyunu olduğunu iddia edenler varsa o zaman cm ile kıyaslayamayız sonuçta cm sadece menajerlik oyunu.Bence ea sports menajerlik oyunu yapmakta yıllardır başarısızdı ve gözümdeki bu itibarları da yükselmeyecekmiş gibi geliyor.

bencede cm tcmye göre daha güzel hız olması da önemli değil oyunun adı menajerlik seni tanımaları için mi ne yat alıomuşssun sanki normalde tanımıyorlarda.sanki menajer değilde sims oynuoz....

"İlk başlarda <<Tommy Vercettimi>>diyordu Sonny Forelli ama işte Lance il sonunu gördü"
Sayfanın En Üstüne Git

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 20/11/2004 :  06:11:46  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
uckazaz tarafından yazılan:

Hiç bir üstünlüğü yok aksine çok daha kötü.saçma sapan şeyler var yok ufo alıyosun yok bilmemne.Oyunu üç boyutlu görmek ise gollerin monotonlaşmasına yol açıyor.yani farklı pozisyon çeşitleri yok.Fifa görüntülerini oraya alıp koymuşlar!ne yaratıcılık ama.ayrıca stadyum yapma olayı da gereksiz çünkü bi menajer sahanın projesini yapmaz sadece istekte bulunur.Ayrıca eğer total club'ın sadece menajerlik değil yöneticilik falan filan oyunu olduğunu iddia edenler varsa o zaman cm ile kıyaslayamayız sonuçta cm sadece menajerlik oyunu.Bence ea sports menajerlik oyunu yapmakta yıllardır başarısızdı ve gözümdeki bu itibarları da yükselmeyecekmiş gibi geliyor.

katılıyorum...
ama varsa yoksa FM 2005
varsa yoksa wolves club manager...

You to work miracles but BE REAL...(!)
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 07/12/2004 :  12:34:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en guzel FM2005 TCM cok ayrıntılı bide turrkcesi yok
Sayfanın En Üstüne Git

termisus
Üye

İleti 21

İletim - 22/12/2004 :  14:50:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
batusay iki oyunu da hala severek oynuyorum.. total club macı görebiliyorsun bu güzel sadece bunun için aldım bu oynu.. ama düşündüğümdende iyi çıktı.. hele biraz zaman gecsin şimdilik zor geliyor menejerlik hile mile öğrenirsek belki daha da hoşuma gider.. ama cm 4 de var bende, çok yavaş olduğunu anladım bu oyunun şimdi fm yi araştırıyorum ama pek fark yok:) total club daha iyi bence
Sayfanın En Üstüne Git

death_kiss
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/06/2005 :  11:33:55  Bilgileri Göster  death_kiss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar benim yardıma ihtiyacım var. E.A Games in Football menager 2000 - 20001 oyununu hiçbir yerde bulamıyorum napcan bu oyunu diye sormayın bana bulabilirmisiniz. Yardımıcı olmak isteyen varsa yagmurlarprensi_86@hotmail.com bekliyorum..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000