AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 waypoint hilesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/06/2004 :  11:07:46  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar benim bir arkadaşım bi kaç sene önce bir hile yapıyordu. mesela dust etabında kendisi terörist. ama counter kılığına girip istediği yere ışınlanabiliyor. normal olarak ışınlanma hilesi var tamam ama bunu kılık değişimlisi olan çok acayip. zamanında çok istemiştim bana bu hileyi vermesini ama vermedi kendiside askerde şuan. acab aranızda bu hileyi yapmış olan varmı. varsa komutunu rica ediyorum. biraz ümitsiz bir konu ama olsun...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

kerem13
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 11/06/2004 :  22:51:04  Bilgileri Göster  kerem13 için bir ICQ İletisi Gönder  kerem13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
walla bir sitede oyuna girmeden konsola sv_cheats 1 yazdıktan sonra skin komutuyla kılık değiştirme diye bir hile var ama hiç yapamadaım. örneğin skin hostage
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/06/2004 :  14:10:55  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi güzel de bana komutu lazım. ama yinede yardımın için teşekkür ederim kerem13.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Dj_ReX
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 18/06/2004 :  11:50:16  Bilgileri Göster  Dj_ReX için bir ICQ İletisi Gönder  Dj_ReX'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kerem13 tarafından yazılan:

örneğin skin hostage

skin hostage diye komut varsa skin gsg9 (bi counter model adı) diye yaz belki counter olursun denemeye değer

Nereye Gideceğini Bilmiyorsan Nereden Gittiğinin Hiçbir Önemi Yoqtur...
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 20/06/2004 :  10:48:08  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla beyler Hostage lerin ve Adamların Healtini yükseltmeyi biliyordum ama bunu ilkkez duydum. !!!

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 25/07/2004 :  15:11:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onu nası yapıyodun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu