arkadaşlar saolun ama artık bu konunun pek bir önemi kalmadı. çünkü counter 1.6 da nerdeyse bütün waypoint komutlarını kaldırmışlar. yani artık counter da hile yapmak gün geçtikçe tarihe karışıyor. hatta şöyle bir baktığınızda yeni çıkan bazı oyunlarda dahi hle yapamaz olduk
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
waypoınt no clıp kolay hile onu herkez bilir başka lazım bana sv_clienttrace 9999999 de işe yaramıyo otamatik olarak sv_clienttrace 1.000000 yapıyo onu :(((
çoklu oyuncuyla oynanabilen oyunlarda bence hile hiç de iyi olmuyor. oyunun düzenini bozuyor. belki de counter da böyle olması daha iyi oldu, en azından herkes eşit olacak. ama evde oynayanlar napar orasını bilmem. ama bana kalırsa trainer yazanlar bu hilesizliği kırarlar gibi geliyor. sitemizde hala Ogc(openGL) dosyası mevcut. ancak bunu 1.6 da denemedim henüz, ve tahminimce çalışmayacak. çünkü 1.6 da biraz farklı database yapmışlar
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....