AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims'te Cinayet Keyfi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

mert256
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 13/11/2004 :  09:32:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bir keresinde evin önünü su şifresiyle göle çevirmiştim evdeki misafirler esir olmuştu, hizmetçi ve bahçivanda dahil.en sonunda nasıl oldu bilmem iki üç gün sonra ışınlanıp yokoluyorlar.

Evinizin kapısını silin. Gelen kişiler zile basamadığı için bekleye bekleye ölüyorlar. telefonla ne kadar çok kişi çağırırsanız okadar mezar taşınız ve hayaletiniz olur.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 13/11/2004 :  20:38:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sims'de bile neler yapmayı becermişsiniz helal olsun valla, okurken tüylerim ürperdi .
Sayfanın En Üstüne Git

deadlystupid
Üye

İleti 14

İletim - 15/11/2004 :  15:47:52  Bilgileri Göster  deadlystupid'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi size simsdeki manyaklıkları anlatıyorum.İntahar katliam yolları:
Öncelikle 8 kişilik bir ailede herkesle vacationa gidin insanlarla tanışın filan ama bu işi çok fazla yapın.En sonunda şöyle 60 kişi filan tanıyınca harika bir parti verin.Sonra gelen herkesi bir şekilde öldirün.Mesela havuz-tanıdığınız herkesi olimpik bir havuza doldurun.Gelen polisleri de doldurun(move_objects on).Bir odaya dj abimizi ve milleti doldurun.Sonra tabi herkes partinin doruklarında eğlenirken yangın çıkarın-arkadaşlar yangın çıkarma yeteneklerini sergilemişler yukarda örnek alın.Sonra bu işleri yaparken eve gelen ünlüleri de tıkın eve.Ama kapıları sökceksiniz.Bu anlattıklarıma kendi yaratıcılığınızı ekleyebilirsiniz.Örn.Tuvalet sırası oluşturup sırada yakabilirsiniz insanları.Ve tüm bu işler bittiğinde mezar taşlarını satabilir veya mezarlık işletebilirsiniz.Gece partilerinde milleti korkudan kaçırmak vb.

Ayrıca internetten silah indirip milleti öldürebilirsiniz.En son flamethromer indirmiştim yanıyordu millet.

Son olarak araba galerisi yapabilirsiniz.Gelen araçları move_objects on ile taşıyın ve yerleştirin ama bazen kayboluyorlar.

her iddaaaaasına girerim bir gün ölceksiniz:))
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 16/11/2004 :  15:27:29  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw arkadaşlar ben öldürmekle uğraşamicam. Ben sims 2 de kızın tekiyle evlendirmiştim benim adamı ama ne yazıkki sonra o kızın ailesinden tam üç kişi geldi ve ben garip oldum.Şifreyle siliyorum ama oyunu açıp kapatıp yeniden açtığımda yeniden geliyolar. Ne yapabilirim lütfen yardım edin...
Sayfanın En Üstüne Git

bgasli
Üye

İleti 20

İletim - 17/11/2004 :  11:09:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ohhh BAllılara bak. Sims2nin kopyasında inşaat yapamadığın için bi şey beceremiyon. Çünkü eğer herhangi bi kkapı ,çiçek, tramplen ,merdiven silmeye kalkıştığımda yerine yenisini koyamıyosun.

&*BG_ASLI*&
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000