AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims'te Cinayet Keyfi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

roxy45
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 21/08/2004 :  12:52:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende öldürdüm ama sadece mezardan çıkan hayaletleri görmek için asıl amacım simleri mutlu edip hepsine istediğim her şeyi yaptırmak eğer mutluluk şifresini biliyorsanız çok ihtiyacım var bunun başka yolu da var ama sürekli save lemek gerekiyor.önce "move_objects on" şifresini girip siminizi delete liyorsunuz resmin üstüne basıp yerini buluyorsunuz.ama bunu yapmadan önce save lemeyi unutmayın!!!size bir sorum daha olacak super starda sadece yarım yıldızım var mankenlik yaptırıyorum ama yinede olmuyor.tepemde yıldız artı oluyor ama yıldızlarıma ekleyemiyorum!!!!!!!!!

roxy45
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 19/10/2004 :  15:41:00  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehuhehe yaptıklarınızı bende yaptım arkadaşlar.Oyundan sıkıldığımda eğlenmenin en güzel yolu bu.
Ben para şifresi yazıp sokagın en köşesinden içeri doğru salyangoz şeklinde kıvrılan 1 kare genişliğinde sağlı sollu bir duvar yaptım ve koyabildiğim kadar da kapı koydum.Kıvrımın sonlandığı yerdeki (en ortadaki) duvara bitane klozet dayadım ama öyle ucuz değil kaliteli klozet.Sonra bir adam yapıp kapıları açıp tuvalete ulaşmasını gül gül ölerek (!) izledim.Zamanı hızlandırınca olay daha komik oldu misafirlerle konuşup hurra tuvalete bikeresinde yetişemeyip yolda kapıları açarken salıvermişti.
Birkeresinde de 8 kişilik bir aile yapıp bol şömineli bir odaya tıkıp yanına da yakacak odun (kitaplık) koyup kapıyı satmıştım hepsine şöminleri yaktırıp zamanı hızlandırıp diri diri yanmalarını izlemiştim şimdi bana sadist diyeceksiniz ama gerçekten çok güzel bağırıyolardı :))
Sayfanın En Üstüne Git

hogwarts
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 20/10/2004 :  14:23:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence sims cinayet için değil para kaanmak için ve çocuklara bakmak için zaten oyunun amacı o
Sayfanın En Üstüne Git

him
Üye

Afghanistan
İleti 2

İletim - 20/10/2004 :  17:56:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
way be ne dahiler varmış. bn walla sadece bir kareden oluşan bir odaya kapatıyorum sim'i. sonrada sürekli yemek yeme uyuma konutları veriyorum o orda çıkamayınca çok komik oluyo. tabi hızlandırıp ölümünü izlemek ayrı bi zevk

ı'he crossed oceans of wine to find you
HIM his infernal majesty eger bu grubu bilmiosanız çok şey kaçırıyosunuz (gothic rock)
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 20/10/2004 :  22:10:06  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bi keresinde herkesi bir odaya koymuştum(maksimum 8 kişiydi).Kapıyı yok ettim hepsine birer tane ocak verdim her yerede masa yerleştirdim ocakları dandik aldığım iin kısa süre sonra hepsi alev aldı sonra herkes duman:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000