bende öldürdüm ama sadece mezardan çıkan hayaletleri görmek için asıl amacım simleri mutlu edip hepsine istediğim her şeyi yaptırmak eğer mutluluk şifresini biliyorsanız çok ihtiyacım var bunun başka yolu da var ama sürekli save lemek gerekiyor.önce "move_objects on" şifresini girip siminizi delete liyorsunuz resmin üstüne basıp yerini buluyorsunuz.ama bunu yapmadan önce save lemeyi unutmayın!!!size bir sorum daha olacak super starda sadece yarım yıldızım var mankenlik yaptırıyorum ama yinede olmuyor.tepemde yıldız artı oluyor ama yıldızlarıma ekleyemiyorum!!!!!!!!!
Ehuhehe yaptıklarınızı bende yaptım arkadaşlar.Oyundan sıkıldığımda eğlenmenin en güzel yolu bu. Ben para şifresi yazıp sokagın en köşesinden içeri doğru salyangoz şeklinde kıvrılan 1 kare genişliğinde sağlı sollu bir duvar yaptım ve koyabildiğim kadar da kapı koydum.Kıvrımın sonlandığı yerdeki (en ortadaki) duvara bitane klozet dayadım ama öyle ucuz değil kaliteli klozet.Sonra bir adam yapıp kapıları açıp tuvalete ulaşmasını gül gül ölerek (!) izledim.Zamanı hızlandırınca olay daha komik oldu misafirlerle konuşup hurra tuvalete bikeresinde yetişemeyip yolda kapıları açarken salıvermişti. Birkeresinde de 8 kişilik bir aile yapıp bol şömineli bir odaya tıkıp yanına da yakacak odun (kitaplık) koyup kapıyı satmıştım hepsine şöminleri yaktırıp zamanı hızlandırıp diri diri yanmalarını izlemiştim şimdi bana sadist diyeceksiniz ama gerçekten çok güzel bağırıyolardı :))
way be ne dahiler varmış. bn walla sadece bir kareden oluşan bir odaya kapatıyorum sim'i. sonrada sürekli yemek yeme uyuma konutları veriyorum o orda çıkamayınca çok komik oluyo. tabi hızlandırıp ölümünü izlemek ayrı bi zevk
ı'he crossed oceans of wine to find you HIM his infernal majesty eger bu grubu bilmiosanız çok şey kaçırıyosunuz (gothic rock)
Ben bi keresinde herkesi bir odaya koymuştum(maksimum 8 kişiydi).Kapıyı yok ettim hepsine birer tane ocak verdim her yerede masa yerleştirdim ocakları dandik aldığım iin kısa süre sonra hepsi alev aldı sonra herkes duman:)