arkadaşlar old mill bölümündeyim ama takıldım 2 gülü aldım 3.sü yok ayrıca değirmenin tepesine atlıyorum küçük bir giriş var ama eğildiğim halde giremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar the13 floor mu ne diye bölüm vardı .o bölümde lara hareket bile etmiyor ilerlemiyor geri gitmiyor sağa sola dönmüyor bilen varsa lütfen yardım
mrb arkadaşlar ben bu oyunda epey ilerlemiştim taki 3 yıl önce ama bir yerde takılıp unistall yapmıştım ve 3 yıl sonra tekrar oynamaya karar verdim ve inarnırmısınız ilk bölümde takıldım.bana garden keylerin yerlerini sölerseniz mutlu olurum
birincisi havuzun ordaki kapıyı açınca içeri giriyorsun tepede bir adam var sana ateş ediyor yukarı çıkmak için bir kapı var oradan içeri gir sol tarafta bir oda olması lazım kutular var birinci garden key orada onu al yukarı çık adamı öldür ipin üzerinden geç garden a geldiğinde sol tarafa git yokuş yukarı çıkıcan merdivenlerin tepesindeki silahın merceğini al orda bir kapı daha var kapıyı aç kilitli bir kapı olacak merceği silaha ekle ve hedef alıp kilide ateş et ikinci garden key de orada sonra fareler çıkıyor.umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin:)
arkadaşlar old mill bölümündeyim ama takıldım 2 gülü aldım 3.sü yok ayrıca değirmenin tepesine atlıyorum küçük bir giriş var ama eğildiğim halde giremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum
küçük yerden aşağı inebilmen için laranın sırtı girişe baksın sonra çömel geri geri git o zaman giriyor