AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 chronicles
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

gurbetb
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 02/05/2006 :  17:00:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar old mill bölümündeyim ama takıldım 2 gülü aldım 3.sü yok ayrıca değirmenin tepesine atlıyorum küçük bir giriş var ama eğildiğim halde giremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 04/06/2006 :  20:38:27  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben daha 1. bölümdeyim yaaw
Sayfanın En Üstüne Git

özgür2006
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 04/01/2007 :  17:27:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar the13 floor mu ne diye bölüm vardı .o bölümde lara hareket bile etmiyor ilerlemiyor geri gitmiyor sağa sola dönmüyor bilen varsa lütfen yardım
Sayfanın En Üstüne Git

candy
Üye

İleti 106

İletim - 06/01/2007 :  14:36:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Pırates tarafından yazılan:

mrb arkadaşlar ben bu oyunda epey ilerlemiştim taki 3 yıl önce ama bir yerde takılıp unistall yapmıştım ve 3 yıl sonra tekrar oynamaya karar verdim ve inarnırmısınız ilk bölümde takıldım.bana garden keylerin yerlerini sölerseniz mutlu olurum

birincisi havuzun ordaki kapıyı açınca içeri giriyorsun tepede bir adam var sana ateş ediyor yukarı çıkmak için bir kapı var oradan içeri gir sol tarafta bir oda olması lazım kutular var birinci garden key orada onu al yukarı çık adamı öldür ipin üzerinden geç garden a geldiğinde sol tarafa git yokuş yukarı çıkıcan merdivenlerin tepesindeki silahın merceğini al orda bir kapı daha var kapıyı aç kilitli bir kapı olacak merceği silaha ekle ve hedef alıp kilide ateş et ikinci garden key de orada sonra fareler çıkıyor.umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin:)

yarayla alay eder,yaralanmamış olan....
Sayfanın En Üstüne Git

candy
Üye

İleti 106

İletim - 06/01/2007 :  14:38:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gurbetb tarafından yazılan:

arkadaşlar old mill bölümündeyim ama takıldım 2 gülü aldım 3.sü yok ayrıca değirmenin tepesine atlıyorum küçük bir giriş var ama eğildiğim halde giremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum

küçük yerden aşağı inebilmen için laranın sırtı girişe baksın sonra çömel geri geri git o zaman giriyor

yarayla alay eder,yaralanmamış olan....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000