AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Arx Fatalis & Might and Magic
 Arx Fatalis
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 27/05/2004 :  14:58:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunu bitiren var mı aranızda?Benim çok az kaldı ama hala ufak tefek şeylerin ne işe yaradığını bilemiyorum...

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

khamsin
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 30/08/2005 :  21:50:40  Bilgileri Göster  khamsin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm kardeş bu oyuna yeni basladım biraz garip gelecek ama büyüleri pek çözemedim büyü leri yaparken büyü tamam landıgı zaman herhangibir isaret beliriyormu, yada hangi tusa basarak buyuyu yollarım herseyi denedim kafayı yedim simdiye kadar oynayıp ta çözemediğim tek oyun acaba ayarlardamı bozukluk war diye dusunmeye basladım. ılk baslangıctakı buyu sekıllerınde cozdun bi buyuyu yazabılmısın ( --uu--) seklinde yazsan anlarım .
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 01/09/2005 :  23:09:38  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunu fii tarihinde bitirmiştim bence ikinci defa oynanacak oyun değildir kendisi ama bir defa bitirmeye değer :)
@khamsin
büyüleri (çok uzun zaman geçti ufak tefek tuş -takım taklavat hataları olabilir) yapmak için ctrl tuşuna basılı tutup gerekli runleri havaya çiziyorsun. zaten yapabileceğin büyüler büyü kitabına listelenir. mesela elinde - ve z runleri bulunduğunu varsayalım. büyü kitabında bu iki runude bulunca magiv missile büyüsü belirir. ctrl'ye basıp fare ile havaya - ardındanda z çizersen ve ctrlyi bırakırsan büyü düşmana doğru gider. (tamamen sırtın filan dönük değilse genellikle biraz sağına soluna dönüksen bile hedefi buluyor) runleri doğru çizdiğini sol üst tarafta görebileceksin. birde tabi bu yöntem savaş sırasında biraz zorlu ctrl+shift ile boş bir zamanında büyüyü çizersen büyüyü ezberine almış olursun. en fazla üç büyü ezberinde tutabilirsin. geneldede zaten bu üç tanesi karşına çıkan düşmanları indirmeye yeter. (verdiğin karakter geliştirme yeteneklerine göre değişir bu durum tabiiki)
birde arkadaşlar frp/rpg konusundaki sorularınızı frp/rpg bölümüne atarsanız orada konuyla daha alakalı arkadaşları bulmanız mümkün olacaktır (gerçi şu sıralar millet pek yok ortalıkta genelde yeni arkadaşları görüyorum). ayrıca bu tip sorular orada önceden cevaplanmıştı arama motorunu kullanırsanız belki biraz uğraşırsınız ancak sorularınızın cevaplarını daha kısa zaman içinde bulabilirsiniz.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

khamsin
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 06/09/2005 :  19:04:58  Bilgileri Göster  khamsin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yardım ettigin icin saol shadowwalker ... Ben sanırım oyunda bıraz acele etmısım buyu yapmak ıcın ben daha baslardaydım sadece 2 rune werdıgı ıcın yapamamısım.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000