AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 KENDİ OYUNUMU NASIL YAPARIM?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

x
Üye

İleti 45

İletim - 25/06/2003 :  18:49:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kendi oyunumu yapmak için minimum hangi bilgilere sahip olmam lazım? Ama profesyonel bişeyler yapmıycam. Sadece basit bir oyun. Mesela iki boyutlu ve oynamaya değmiycek iğrenç vs. özelliklere sahip tek özelliği benim yapmış olmam olacak bişey.

Efsane Geri Döndü!!!

nselimoglu
Üye

Turkey
İleti 764

İletim - 25/06/2003 :  19:02:07  Bilgileri Göster  nselimoglu için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
programlama bilmen lazım ,programlama bilirsen rahat rahat yaparsın.onun yanında ek olarak modelleme,tasarım ve animasyon bilgilerinde olursa o zaman ortaya güzel işler çıkar mesela ben programlama bilsem göze hoş gelen basit bir oyun yapabilirim.

Niyazi SELİMOĞLU
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 26/06/2003 :  10:02:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun yapımı hakkında nasıl bir programlama dili gerekir?Ben biraz Visual Basic 6.0 biliyorum.Visual Basic yeterli mi yoksa başka bir şey mi gerekir?(Animasyon, grafik hariç)

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

nselimoglu
Üye

Turkey
İleti 764

İletim - 26/06/2003 :  12:51:39  Bilgileri Göster  nselimoglu için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
basit oyunlar için yeterli ama ciddi birşeyler yapacaksan c++ bilmen lazım...

Niyazi SELİMOĞLU
Sayfanın En Üstüne Git

cabar
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 27/06/2003 :  02:15:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bilgisayar bölümünde okuyorum ve QBasic ve Turbo Pascal biliyorum.pascal da yılan oyunu yapabiliyorum okadar ama daha göze hoş gelen birşey yapmak istersen c++ gibi programlama dili bilmen şart!..

cabbar değil CABAR (Tek B ile )
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 27/06/2003 :  10:50:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu C++ dediğiniz şey Microsoft Visual C++ 6.0'mı?Eğer oysa o bende var.Ama şu an bilmediğim için VB ile uğraşıyorum.Biliyorsunuz.VB ile birlikte geliyor bu program.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000