AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max Payne 2 :...ilk görüntüler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 4

irdach
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 25/06/2003 :  16:08:31  Bilgileri Göster  irdach için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
"A film noir love story" diyo bi de utanmazlar

http://www.fragland.net/index.php?page=screenshots&gid=1327

Bu herif bizim max e hiç benzemiyo...alla alla yaa

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 26/06/2003 :  00:11:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görüntülerden anlaşılan yine grafik yine grafik yine grafik. Başka birşeyde yok gibi. Yabancı bir sitede yazdığına göre konu falanda tek düze saçmasapan bir konuymuş. Umarım yanılırım ama yine büyük beklentiler bizi sarsacak diyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 01/07/2003 :  14:34:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adam değişmiş mi

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 01/07/2003 :  20:22:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Grafiklerin güzel olduğunu biliyordum ama rappierin dediklerinde sonra korkmaya başladım inşallah güzel bir konusu olur.
Sayfanın En Üstüne Git

irdach
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 02/07/2003 :  13:53:39  Bilgileri Göster  irdach için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
linkteki screenshotlar düşük çözünürlükte ama buna rağmen adamların modellemelerindeki yenilik hemen göze çapıyor.
yüksek çöüzünürlükteki screenshotlar için :
http://www.maxpayneheadquarters.com
bu linkteki resimlere baktınktan sonra kıyaslama yapmak daha mantıklı olur

hikayeye gelince,ilk oyunun hikayesi de çok orjinal değildi.hatta show tv öğle saati ekşın filmeleri senaryoları kadar basit bir senaryoya sahipti fikrimce ama max payne'i muhteşem hale getiren şey,konusundan ziyade eski forumda da belirttiğim gibi oyunun lineer anlatımdan sıyrılıp oyuncunun atmosfere kendini tam olarak kaptırmasını sağlayabilmesidir.

2. oyun ilk oyundan 1 sene sonrasını konu ediyor.Max in 1 sene içinde yüzünün bu denli çökmesi ve yaşlanması tuhaf kaçtığı için screenshotlardaki adamın max değil de başka biri olduğunu dolayısıyla oyunda yöneteceğimiz karakterin başka biri olma ihtimalini düşünmeye başladım.

ilk oyunu da 3 sene kadar bekledik be beklediğimize fazlasıyla değdi.Bu oyundan da beklentilerim çok fazla.Ama "A film noir love story" (karanlık bir aşk hikayesi) deyip te aşk teması ağır basan bir oyun hazırlarlarsa o zaman hayal kırıklığına uğrarım.

Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 02/07/2003 :  14:37:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
acaba bunun konusu ne olur inşallah güzel olur

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000