|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/02/2011 : 18:46:54
|
Spoiler spoiler spoiler
5. bölümün IMBD'de gözüken ismi "Reckoning" yani hesap günü veya hesap sorma. Dolayısıyla bu hesabın Doctore, Gannicus ve Melitta arasında olacağı ihtimaller arasında. Ama Batiatus ile babası arasında bir hesaplaşma da olabilir bu durum.
Ayrıca tahminimce 5. bölümde Ashur ve hemşerisi ile bir husumet olabilir gibi zira Ashur'un sinsi oyunları ve hırsı daha o zamanlardan başlamış. Oyun oynamaya başladı bile.
Son bölümün ismi ise "The Bitter End" yani acı son. Bu acı son kimin üzerine pek bilemiyorum. Eğer ki Melitta ile Gannicus'un durumu 5. bölümde ortaya çıkmazsa, acı son dediği onlar olabilir, biri veya ikisi ölebilir veya intihar edebilir. Doctore'nin yapacağını sanmam. Yok eğer 5. bölümde ortaya çıkarsa bu durum, o zaman acı son olarak Batiatus'un babasını ortadan kaldırması ifade edilmiş olabilir.
Ek olarak kesin o Tullius ölecektir bir şekilde.
Ashur'ın sakat kalışını ve Crixus'ın "Champion of Capua"lığını göremeyeceğiz yine de sanırım. Yetişmez nihayetinde.
Spoiler spoiler spoiler |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 16/02/2011 : 19:37:53
|
Spoiler Fotoğraflarını gördüm de Ashur ile yarma arkadaşı birbirlerine çok büyük bir kinle bakıyorlardı..
Ashur ve Crixus'u muhakkak gösterirler diye düşünüyorum. Ama mini sezon olduğundan emin misin? Hani seneye falan devam etmeyecek mi acep?
Ama ben Doctore, Gannicus'u kesecek diye düşünüyorum, ancak şeyde olabilir: Doctore herşeyi öğrenir tepki vermez. Melitta gururuna yediremez intihar eder. Gannicus'da nefsine yediremeyip arenada ölür falan :)
Tullius ölsün ya. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 17/02/2011 : 01:27:09
|
Gannicus ölmeyecek büyük ihtimalle Spartacus ve Crixus'la beraber orduya karşı savaşan komutanlar arasında kendisi tarihte öyle biliyorum. Merak ediyorum :) |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 17/02/2011 : 11:47:00
|
Eğer öyleyse, ilk sezonda Gannicus nereye kayboldu? İsmi bile geçmemişti. :/
Inter, 6 bölüm olduğu için mini sezon diyorlar. Seneye devam eder falan bilemeyiz tabii. Yapımcılara bağlı. |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 17/02/2011 : 12:56:05
|
Hani çok fazla reklam yaptılar. Facebook üzernden resmi sitesine üyeyim. Oradan fotoğraflar ve fragmanları genellikle paylaşılıyor. Sana davet gönderirim o siteninkini.
Bencede Gannicus hiç bahsedilmedi. Hani bi ara şampiyonları sayıyordu ya Batiatus, Spartacus'e bir şeyler anlatırken, orada bile bahsi geçmemişti. Çok karıştı işler ya :) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|