AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Merlin Dizisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 24/10/2010 :  23:44:21  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Büyülü bir çağ, mitlerin gerçek olduğu bir diyar... Krallığın kaderi Merlin adında genç bir adamın omuzlarında.

Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi'yle buluşuyor, Orta Çağ efsanesi CNBC-e’de yaşanıyor... İngiliz yapımı Merlin'de sihrin ve doğaüstü yaratıkların diyarı Camelot'ta bir efsanenin doğuşuna tanık olacağız. Kral Uther tarafından yönetilen Birleşik Krallık’ta büyücülerin sihir yapmalarının yasaklandığı bir dönemde, doğaüstü yeteneklere sahip Merlin adında genç bir adamın yolu ileride tahta geçecek Prens Arthur’la kesişir. İki genç adamın rekabetle başlayan tanışıklıkları kısa sürede dostluğa dönüşecek ve ülkelerinin kaderinde büyük rol oynayacaktır. Tarihin en büyük büyücü efsanesi Merlin'in gençlik yılları, fantastik dizi tutkunlarını ekran başına toplayacak. Merlin, Katie McGrath, Bradliy James Colin Morgan ve Angel Coulby gibi yıldızı parlayan genç oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. Merlin’de baş karakterlere eşlik eden iki önemli figürse tecrübeli ve yetkin oyuncular tarafından canlandırılıyor. Buffy the Vampire Slayer'da Avcı gözetmeni Giles rolüyle tanıdığımız Anthony Head Kral Uther'i canlandırırken, Merlin'e yol gösteren Büyük Ejderha'yı Oscar adayı aktör John Hurt seslendiriyor.

İZLEYİNCE GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPAN BİR DİZİ.ilk 2 sezonunu kesintisiz izledim.fakat 3. sezonu tam olarak ne zaman gelcek bilgisi olan var mı

Merlin Dizisi Merlin Dizisi Merlin Dizisi

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 01/11/2010 :  11:53:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Denk geldiğimde zap yapmayı kesip sabitlendiğim bir dizidir. Ancak gününü saatini bilmem.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 01/11/2010 :  12:35:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beni sarmadı pek. :/
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 02/11/2010 :  14:40:57  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1. ve 2. sezonu izledim. sonra türkçe dublajı çıktı felan onları izlemedim.ocak ayında 3.sezon geliyor.ama kesin tarihi tam bilmiyorum.tama,merinden daha güzel diziler gördüm, ama ben merlini de sevdim hoşuma gitti.
Sayfanın En Üstüne Git

comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314

İletim - 08/11/2010 :  20:26:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En son 3. sezon 9. bölümü yayınlandı.Takip ettiğim birkaç diziden biri.

what is done is done...The king is king
Sayfanın En Üstüne Git

Amumu
Üye

İleti 3

İletim - 21/12/2010 :  19:00:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
3. Sezonun son 2 bölüm ü harikaydı yeni sezonu iple çekiyorum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu