|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/02/2011 : 01:00:19
|
Spoiler Spoiler Spoiler
Diona'nın böyle hunharca cezalandırılacağını tahmin etmiyordum, epey şaşırdım. Gannicus'a da keza. Gerisi tahmin ettiğimiz gibiydi. Ama şahane bir finaldi gerçekten. :) Batiatus ile Solonius'ın neden birbirlerine düşman kesildiklerini anlamış olduk. Ayrıca Ashur'un da sakatlık sebebini gördük. Oh olmuş hakikaten. :)
Spoiler Spoiler Spoiler |
 |
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 27/02/2011 : 01:43:01
|
SPOILER SPOILER SPOILER
Ben demiştim Gannicus ilerde savaşanlar arasında diye. ''Özgürlüğünü kazanınca beni bul. '' Harika bi'finaldi sonunda Andy'nin sesini duymak daha da hüzünlendirdi.
SPOILER SPOILER SPOILER |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 27/02/2011 : 11:41:38
|
Spoiler Spoiler Spoiler
Evet Ashur'un nasıl sakatlandığını öğrendik de, Ashur ölmedi bildiğiniz gibi, Doctore'nin elinden kaçmıştı. Yeni sezonda sorun yaratacağını tahmin ediyorum. Ayrıca Diona'nın idamında daha önceden pis zevkleri için kullanan renkli gözlü Romalı'nın(adını hatırlamıyorum) gülüşü beni ayar etti. Onun da layıkını bulmasını çok isterdim.
Spoiler Spoiler Spoiler |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/02/2011 : 13:23:17
|
Spoiler Spoiler Spoiler
Evet Onur dediğine güzel bağlandı olay. Gannicus demek bu "köle" işlerini artık haksız bulduğu için katılacak onlara direkt. O zaman Andy ile olan yeni sezon çekimlerine başlarlarsa Gannicus'u da kesin aralarına katacaklar. Crixus gider bulur onu. :)
Zaten bu 6 bölümlük mini sezonu öyle bir "aperatif" olarak ayarlamışlar ki, fark ettiyseniz ilk bölümde Spartacus'ün Batiatus'u öldürmesiyle, tam can çekişirken gözüne zoom yapıyordu kamera ve öyle başlıyordu hikâyeler. Son bölümde de tam olarak Batiatus'un gözünden geriye doğru gitti kamera. Yani Batiatus ölürken klasik olarak hayatı film şeridi gibi geçti önünden, biz de o şeridin birazını izledik bu sezonda. :)
Ashur normal şartlarda ateş olsa cürmü kadar yer yakar da, sinsi ve hin ve hain olmasından ötürü biraz tehlikeli olabiliyor tabii. Nasıl bir rol verirler sonradan bilemem.
O Romalı var ya... Ben onun... Ne kadar iğrenç dönemlermiş gerçekten de.
Spoiler Spoiler Spoiler
Soru:
Yalnız benim en başından beri bir kaygım var. İlk sezon bittiğinden beri yani. Bu dizi biraz Ludus, Gladiator (Gladiator Fights), Arena, vb. temalarla ayakta duran bir dizi. Ayaklanma başlayınca nasıl bir konsepte bürünebilir ki en fazla? Nasıl bir kurgusu olabilir ki? Sokak sokak dövüşen, Roma'ya yürüyen, köşe bucak evlerde sığınan ve strateji geliştiren ve Roma askerleriyle savaşan bir Spartacus ve ekibi mi izleyeceğiz ki? Dizi tamamen ray değiştirir. Rome + Tudors + Braveheart karışımı bir şey olur. Olmasına çok güzel olur da, o kadarına bütçeleri yeter mi, tamamen aktarabilirler mi onu bilemem işte. |
 |
|
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 27/02/2011 : 13:23:44
|
Spoiler Spoiler
mükemmel bir final özellikle iki hanenin bütün adamlarının dövüştüğü kısım harika olmuş.
Spoiler Spoiler |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|