|
| Yazar |
Konu  |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 20/02/2011 : 18:00:05
|
Spoiler spoiler spoiler
5. bölüm fena değildi, o kadar çok beklentiye girmişim ki. Sanırsam Oenomuas, Ganncus ile Melitta arasında olanları hiç bilemeyecek. Ancak sarının da dediği gibi sonunu belli etti, ben de olayların aynen öyle gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. Diona'nın da hep öleceğini düşünmüştüm ama olmadı. Belki kaçarken yakalanabilir.
Spoiler spoiler spoiler |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/02/2011 : 18:16:01
|
Çıkışa gel gri. :P Ayrıca yabancı değilsin yeşil sen de gel. :D
Spoiler Spoiler Spoiler
Doctore kesin olarak öğrenemeyecek bence, zira ilk sezonda Spartacus Doctore ile konuşurken, Doctore "sevdiği kadını" gözleri parlaya parlaya anlatmıştı. "Bir zamanlar ben de sevdim be Miroğlu hep böyle kırbaçla gezmiyorduk..." diye girmişti hatta muhabbete ahah. :D
Diona'yı söylediğin iyi oldu bak. Onu ben de anlayamadım. Figüran sonuçta. Ölebilirdi veya hiç üzerinde durulmadan dizi bitebilirdi. Ama ona özel olarak bir kaçma sahnesi yapılmış. Bu durumda 6. bölümde kullanabilirler dediğin gibi bu kaçma durumunu ama ne diye kullansılar o da bir gereksiz. İlk sezonda Diona hiç ortalarda olmadığına da göre, ya 6. bölümde ölecek ya da mini bir 2. sezon daha gelecek ya da tamamen diziyi doldurabilmek için koymuşlar o Diona işini. Bilemedim başka.
Spoiler Spoiler Spoiler |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/02/2011 : 18:18:20
|
Spoiler Spoiler Spoiler
Yuha, şimdi aklıma geldi. Diona kaçtı malum. Yokluğu anlaşılır mı bilmiyorum ama anlaşılırsa, "Şaraba Diona zehir atmış olmalı, pis hain!" durumu da söz konusu olabilir.
Spoiler Spoiler Spoiler |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 20/02/2011 : 23:59:42
|
| Bak o olabilir de basmışmıdır acaba senaristlerin kafası buna :) Velhasıl-ı kelam güzel hatundu, olayların böyle gelişmesi kötü oldu. Amaan bir hafta bekliycekmiyiz şimdi 6. bölüm için. İşte bu yüzden toplu izlemek daha güzel oluyor. Neyse artık Melin'le devam edicez. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 21/02/2011 : 00:44:49
|
| Hakikaten de güzel kızdı. |
 |
|