AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Spartacus: Gods of the Arena Dizisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 30/01/2011 :  15:39:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

Gladiatör okulu olan Ludus'un eski zamanlarını ve eski maceralarını anlatan 6 bölümlük mini sezon Spartacus: Gods of the Arena 21 Ocak'ta yayına girdi. 2. bölümü de yayınlandı hatta. Görüşleri alayım?

Konuya başlamadan önce uyarı: Mesajlarda bölümler hakkında geçen bilgileri "Spoiler" diye açıp kapatmanız, bölümleri izlemeyenler için yararlı olacaktır. Spoiler, herhangi bir bölüm hakkında bilgi veren mesaj anlamındadır. Tüm ziyaretçilerin bilgisine.

Spartacus: Gods of the Arena Dizisi Spartacus: Gods of the Arena Dizisi Spartacus: Gods of the Arena Dizisi

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 30/01/2011 :  18:33:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten son yıllarda ki en iyi dizi. Hiç bir şeyden kaçınmamışlar. Ancak Spartacus'u çok özledik ya.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/01/2011 :  18:41:27  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok iyi gidiyor bölüm sonu fenaydı çok duygulandım :D

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 01/02/2011 :  02:09:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birkaç bölüm daha çıksın, ondan sonra izlemeyi düşünüyoruz. Haftada bir bölüm sıkıntı yaratır bizde :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651

İletim - 01/02/2011 :  02:40:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Birkaç bölüm daha çıksın, ondan sonra izlemeyi düşünüyoruz. Haftada bir bölüm sıkıntı yaratır bizde :)

aynen ben de dizileri geriden takip etmesini seviyorum. yeni bölüm için 1 hafta beklemek sıkıyor. dexter'ın ilk sezonunu daha yeni bitirdim. daha 4 sezon var stoklu. ne zaman istersem o zaman atıyorum 1-2 bölüm. :)

Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 01/02/2011 :  11:43:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben daha hiç başlamadım Spartacus'e, sadece yarım yamalak izlediğim ilk bölümler var.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000