AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Muhteşem Yüzyıl Dizisi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 03/02/2011 :  21:21:45  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet, harem tarihten atılamayacak kadar önemli olayların gerçekleştiği bir yer, fakat şöyle bir durum var ki, harem, hiçbir zaman padişahın öyle girip çıktığı istediğini HAREMDEN seçip getirdiği bir yer değildi. Bence padişahın kendisinin hareme gitmesi pek doğru bir yansıtma olmamış. Ve AnilKalkan haklı zaten bir savaş durum çekebilecek kapasite yok. Onlar da ne yapsın, reyting'i böyle durumlarla yükseltmeye çalışıyorlar. Ama bu durum, tine de dizinin daha başlamadan çok tepki almasını haklı çıkarmıyor tabii.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 05/02/2011 :  11:51:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haremde acayip şeyler dönüyor ya haydi hayırlısı :D

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 14/02/2011 :  22:46:52  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
mahi devrana yol gözüktü :D
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/02/2011 :  10:36:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Pargalı'yı sevmeye başladım :D

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/02/2011 :  15:18:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasip. :P
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu