|
Yazar |
Konu  |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 03/04/2011 : 20:54:15
|
Evet arkadaşlar Merlin dizisini çoğumuz biliyoruz.Merlin dizisindeki gibi ''Kral Arthur'' efsanesini konu alan Starz yapımı ''Camelot'' dizisi 10 Nisan Pazar günü Cbnc-e'de başlayacak. Konusuna baktığımda efsaneye Merlin dizisinden daha dayalı bir dizi gibi göründü gözüme.Umarım efsaneyi güzel bir şekilde anlatırlar ve bize de keyif verirler.
İçerik: Camelot Dizisi, Camelot, Camelot CNBC-e, Camelot King Arthur, Camelot Kral Arthur, Camelot Dizisi Konusu, Senaryo. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 04/04/2011 : 13:58:45
|
:) Merlin'i tek geçerim. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 04/04/2011 : 19:24:49
|
Merlin'den sonra pek sarmaz beni. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 05/04/2011 : 11:50:42
|
Sanırım bu daha gerçekçi bir versiyon olacak. Merlin'deki gibi büyü vs. fantastik olmadan.
Bu arada buradaki Merlin rolünü de FlashForward'daki Mark yani Joseph Fiennes oynuyor. |
 |
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 06/04/2011 : 03:51:12
|
Ki iki dizinin hikayesi farklı yani aynı şeyleri izlemeyeceğiz haliyle.Ayrıca spartacus 'ü hatırlatan enstantaneler sanırım artık pek çok dizide olacak. |
what is done is done...The king is king |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 06/04/2011 : 11:37:51
|
Crixus'u anlatan bir dizi daha bekliyoruz :) tadı damağımızda kaldı. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|