|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/05/2004 : 21:56:58
|
Yapma Krondor nasıl politikanın etkisi olmaz? Yüzde yüz olmasa bile, uluslararası ilişkiler çok etkiliyor puanlamayı. Geçen sene 1. olmamızda Irak'a asker yollamama ve barıştan yana olmamızın etkisi oldu bence. United Kingdom 2 senedir (geçen sene 0 puan olmak üzere) son sıralarda yer aldı, neden sizce?
Ama demiyorum ki Sertab Erener'in geçen sene söylemiş olduğu "Every Way That I Can" adlı parçası süper değildi . Tam anlamıyla SÜPERDİ. Bence bu sene Athena'nın şarkısıda gerçekten çok güzeldi(Ayrıca Krondor: İngilizce bilmediğini nerden duydun?). Canlı, dinamik, kıpır kıpır bir şarkıydı. Onun dışında Yunanistan'ın parçasını çok beyendiydim, ve Sırbistan-Karadağ'nın parçasının ilk flüt girişi çok etkileyiciydi(Tabi söyleyen şahsın yarışma öncesindeki lafları, "oh be iyi ki 1.olmadı dedirtti"o ayrı).
Ama kim ne derse desin, ister politika, ister gerçek oylama, ilk 4'e giren herkes, müzik anlamında da yerlerini tam anlamıyla dolduranlar&hak edenlerdi derim ben... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 18/05/2004 : 22:54:20
|
Ben politikanın puanlamada etkisi yok demedim, "pek" etkisi yok dedim. Ayrıca zaten kendin de söylemişsin ilk dörte girenlerin hakkıyla oraya geldiklerini. Bu da benim söylediğime katıldığını gösteriyor.
İngilizce bilmediğini arkadaş söyledi. Belki bilse bile iyi bilmiyordur. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/05/2004 : 23:23:49
|
Pardon o zaman dikkat etmemişim.
Benim görüşüm bu. İlk dörtteki tüm şarkılar(ülkeler) yerlerini tamamen hak ediyorlar bence. Ama öyle ama böyle. Fakar maalesef bu da oylamadaki gerçeği değiştirmiyor. Herkes komşusuna veriyor oyları...
Neyse siz (ve ben ) onu bunu bırakalım da, Türkiye ev sahipliğini kusursuzcana yaptı buna bakalım. Tanıtımlarımız, gösterilerimiz(Anadolu Ateşi), salon, ...vb... herşeyiyle süperdi. Asıl biz burda 1. olduk , iyi tanıttık kendimizi. Tebrikler valla... |
 |
|
|
sggorgec
Seçkin Üye

Turkey
İleti 34 |
İletim - 21/05/2004 : 10:59:22
|
| Millet olaya maydonoz olmak istemem ama beni eurovision'da çok rahatsız eden bir olay var. Bu SSCB dağaldı ve bir sürü irili ufaklı devletçik oluşup eurovision'u işgal etti. Hersene bir tanesi favoriler arasına girip bu devletlerin hepsinden 12'şer puan alıyor. Bence bu büyük haksızlık. Bence sırplar hatta yunanlılar bile daha iyiydi Ukrayna'dan. Hatırlayacak olursanız geçen senede kılpayı farkla kazanmıştık ve rakibimiz yanlış hatırlamıyorsa Slovenya'ydı(yine aynı devletler topluluğundan). Çete gibiler bence... |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 21/05/2004 : 15:42:22
|
| Herkesin zevki farklıdır. Mesela Hakkı hocam Sırbistan&Karadağ birinci olmalıydı dedi. Önceki mesajlarımda da söylediğim gibi Ukrayna kesinlikle benim favorimdi. Onları çok beğendim. Zaten beğenmediğim birine 2 oy birden atmak biraz gariplik olurdu. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|