|
| Yazar |
Konu  |
|
UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51 |
İletim - 17/05/2004 : 21:07:28
|
| ukraynalı kadın delirmiş gibi bağırdı sırf dans etti diye 1. oldu. Athena nın şarkısı harikaydı ve birinci olmalıydı. ilk kez athena dan bu kadar güzel bir şarkı dinliyorum.hakkını yediler athenanın.ama size katılıyorum iyi reklam yaptık. |
If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world. |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 17/05/2004 : 23:02:16
|
Athena'nın parçasının bir özelliği yoktu. Sadece müziği güzeldi. Müziğe bakarak da kimse bizi birinci yapmaz. Ukrayna daha en baştan güzel bir şovla başladı parçaya. Devamını da sorunsuz tamamladılar. Birincilik onların hakkıydı.
Kızın ne dediğini anlamamanız onun başarısız olduğunu göstermez. Athena'nın da ne dediği anlaşılmadı. Ayrıca duyduğum kadarıyla Ruslana İngilizce bilmiyormuş. Buna rağmen oldukça iyi söyledi parçayı.
Geçen sene Sertab ERENER'in birinci olacağını ilk dinleyişimizde anlamıştık. Bu sene de aynı şeyi Ukrayna için düşündük ve sonuç ortada. Demek ki politika sonuca pek etki etmiyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 18/05/2004 : 13:06:00
|
| Bana kalırsa politika vb. şeylerden dolayı puanlamalarda kesinlikle bir etki vardır. Ama Ukrayna gerçekten birinciliği hak etmişti ve kazandılar da. Sıralamayı bana sorsalar bende %100'de 100 Ukrayna'yı birinci seçerdim. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/05/2004 : 14:09:52
|
Benim dikkatimi acı bir nokta çekti, herkes komşularına oy veriyor, bir tek bize veren yok!
Ne Bulgaristan ne de Yunanistan. Hatta G. Kıbrıs bile komşumuz sayılır. Diğer ülkeler komşularıyla senli-benli iken biz hepsiyle kanlı-bıçaklıyız. Düşünsenize, Yunanistan düşman, Rumlar düşman, Ermenistan düşman, Suriye düşman, Irak önce de düşmandı şimdi de düşman, İran düşman, neredeyse AB konseyinde oy vermedi diye Azerbaycan da düşman ilan edilecek.
Anlamak zor mu acaba? Tüm 'kötüler' bizi mi buluyor yoksa biz mi özellikle onları buluyoruz?
Suriye ile ilişkilerimiz bir anda nasıl da düzeldi öyle değil mi? Neredeyse Yunanistan'la kardeş olacağız böyle giderse. Madem barış bu kadar kısa sürede olacaktı, 50 yıl neyi bekledik? |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 18/05/2004 : 17:58:56
|
| hassooo öyle şeyler yazmışsınki cevap versem politikaya girecek, yeri değil , ama yarışmada bana göre hem müzik hem söyleniş tarzı ile sırbistanın şarkısı birinci olmalıydı, haaa iyiki olmadı nedenini haber bültenlerinde dinlemişsinizdir zaten |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|