AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 Boğaz ağrısı sizede oluyormu lütfen cevap yazın.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 27/09/2010 :  15:44:22  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar ben ne zaman sabahçı olsam boğazım garip oluyor sanki böyle bademciklerim şişmiş gibi ama başka hiç belirti yok ya yeter okuldan soğudum bu boğazlarım yüzünden.eğer böyle bildiğiniz bi durum varsa yada çare biliyorsanız lütfen yardım edin

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/09/2010 :  17:12:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birincisi aynı konuyu iki kere açmışsın, tek konu yeterli diğerini kapattım.

İkincisi, başlıkları "Lütfen cevap yazın." şeklinde değil de, konunun içeriğini anlatacak şekilde seçmelisin, ki daha çabuk ve etkili cevaplar gelsin.

Soruna gelirsek, gece soğuk bir şeyler mi içip yatıyorsun veya asitli? Bunları yapıyorsan bırak. Bir de üşütüyor olabilirsin gece. Sıcak tutmaya çalış. Yatmadan dişleri fırçalamak da ek ferahlık sağlar ve sıcak bir şeyler de içip yatarsan -sıcak süt gibi- sabaha daha iyi olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 27/09/2010 :  18:57:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aynı şeyler bende de oluyor. gece yatarken boğazını sıcak tutman gerek. pikeni boğazına kadar çekmelisin veya camlara yakın yerde uyumamalısın...
Sayfanın En Üstüne Git

aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 28/09/2010 :  17:56:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
guatr'a bi baktır. nodüllerden kaynaklanıyor olabilir. gün içerisinde nefes alamama ve şu kaburgaların boğazla sonlandığı bölgede sıkışma da varsa koladaki forforik asit iyi gelir ve psikolojiktir diyafram şişer, hafif bi sakinleştirici işe yarayabilir. boğaz ağrısı düğüm gibiyse bu sıkışma hemen öncesinde oluyor, çok fazlaysa papatya çayı kullan ama es geçme bi doktora git artar çünkü.

Out on the road there are fireflies circling.
Deep in the woods, where the lost souls hide.
Over the hill, there are men returning.
Trying to find, some peace of mind.

Sleep my child...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 28/09/2010 :  18:14:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok tıbbi açıklamalar geldi. :D
Sayfanın En Üstüne Git

edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132

İletim - 29/09/2010 :  13:16:26  Bilgileri Göster  edebikelam'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkür derim çok sağolun
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000