|
Yazar |
Konu  |
edebikelam
Üye

Turkey
İleti 132 |
İletim - 27/09/2010 : 15:44:22
|
ya arkadaşlar ben ne zaman sabahçı olsam boğazım garip oluyor sanki böyle bademciklerim şişmiş gibi ama başka hiç belirti yok ya yeter okuldan soğudum bu boğazlarım yüzünden.eğer böyle bildiğiniz bi durum varsa yada çare biliyorsanız lütfen yardım edin |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 27/09/2010 : 17:12:08
|
Birincisi aynı konuyu iki kere açmışsın, tek konu yeterli diğerini kapattım.
İkincisi, başlıkları "Lütfen cevap yazın." şeklinde değil de, konunun içeriğini anlatacak şekilde seçmelisin, ki daha çabuk ve etkili cevaplar gelsin.
Soruna gelirsek, gece soğuk bir şeyler mi içip yatıyorsun veya asitli? Bunları yapıyorsan bırak. Bir de üşütüyor olabilirsin gece. Sıcak tutmaya çalış. Yatmadan dişleri fırçalamak da ek ferahlık sağlar ve sıcak bir şeyler de içip yatarsan -sıcak süt gibi- sabaha daha iyi olabilir. |
 |
|
killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162 |
İletim - 27/09/2010 : 18:57:16
|
aynı şeyler bende de oluyor. gece yatarken boğazını sıcak tutman gerek. pikeni boğazına kadar çekmelisin veya camlara yakın yerde uyumamalısın... |
 |
|
aybüke
Seçkin Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 28/09/2010 : 17:56:58
|
guatr'a bi baktır. nodüllerden kaynaklanıyor olabilir. gün içerisinde nefes alamama ve şu kaburgaların boğazla sonlandığı bölgede sıkışma da varsa koladaki forforik asit iyi gelir ve psikolojiktir diyafram şişer, hafif bi sakinleştirici işe yarayabilir. boğaz ağrısı düğüm gibiyse bu sıkışma hemen öncesinde oluyor, çok fazlaysa papatya çayı kullan ama es geçme bi doktora git artar çünkü. |
Out on the road there are fireflies circling. Deep in the woods, where the lost souls hide. Over the hill, there are men returning. Trying to find, some peace of mind.
Sleep my child... |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 28/09/2010 : 18:14:09
|
Çok tıbbi açıklamalar geldi. :D |
 |
|
edebikelam