AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 Saç Uzatma Saç Uzatmak Saç Uzatma Hakkında Bilgi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 27/04/2008 :  14:37:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Malumunuz okulların kapanmasına artık 1.5 aylık bir süre kaldı. Benim gibi belkide pek çok arkadaşım saç uzatmaya niyetlenmiştir. Saçlarımı en son 2 hafta önce kestirdim, şimdi de yaz tatilinin sonuna kadar uzatmayı -yani 5 ay- düşünüyorum. Daha önce saç uzatma konusunda tecrübeli arkadaşlarım vardır. Onlara bazı sorularım olacak. 5 aylık bir süre içinde saç ne kadar uzayabilir? Saç bakımı ve kendiliğinden şekil alması için neler yapılabilir? Ortalama haftada kaç kez saçları yıkamak idealdir?

Şimdiden teşekkürler.

Dip: Saçlarımın dalgalı olduğunu da belirteyim.

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 27/04/2008 :  14:54:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim koyduğum videolardan baktıysan yazın saçımın uzun olduğunu görmüşsündür. Malum geçen yıl OKS zamanıydı okulda bize karışmıyordu ben bu zamanlarda en son kestirmiştim o kadar uzayabilmişti. Saç yıkama konusuna gelince eğer yazı yazlıkta geçiriyorsan bu dert değil mecburen her gün havuz-deniz yapacağın için duşa girmek zorunda kalıyorsun. Eğer yazı şehirde geçirip yazlığa az gideceksen 2 güne bir yıkaman şart hatta her gün yıkasan çok daha iyi olur. Ben Head&Shoulders kullanmıştım birde saçlar uzun olunca yürürken bile uçuşmaya falan başladı. Onu tavsiye ederim o yüzden. :) Şekil alma konusunda ben hiçbirşey yapmamıştım bırakmıştım nasıl uzuyorsa öyle uzamıştı arada düzelttiriyordum o kadar.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 27/04/2008 :  23:44:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
TheBodyGuard tarafından yazılan:

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Malumunuz okulların kapanmasına artık 1.5 aylık bir süre kaldı. Benim gibi belkide pek çok arkadaşım saç uzatmaya niyetlenmiştir. Saçlarımı en son 2 hafta önce kestirdim, şimdi de yaz tatilinin sonuna kadar uzatmayı -yani 5 ay- düşünüyorum. Daha önce saç uzatma konusunda tecrübeli arkadaşlarım vardır. Onlara bazı sorularım olacak. 5 aylık bir süre içinde saç ne kadar uzayabilir? Saç bakımı ve kendiliğinden şekil alması için neler yapılabilir? Ortalama haftada kaç kez saçları yıkamak idealdir?

Şimdiden teşekkürler.

Dip: Saçlarımın dalgalı olduğunu da belirteyim.

Sana bir tavsiye.Saçlarını 2-3 haftada bir ucundan accık kestir o zaman deli gibi uzuyor.Bence şu an saçların biraz uzunsa yani çok kısa değilse omzuna kadar uzar herhalde.Benim bildiğim her ay 4 cm uzuyor ama kestirip çok fazla yıkarsan bence daha fazla uzar.Bizim arkadaş uzatmıştı kıvırcık saçlı omzuna kadar gelmişti.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 28/04/2008 :  09:23:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
5 yıldır saçlarım uzun.şaç uzatmak zahmetli iştir.bakım ister.öncelikle tavsiyem hergün saç yıkama saçların yağlanmayada ihtiyacı var.2 günde bir iyidir.
ayrıca birde bakım kremi almanı tavsiye ederim saçların kırılmaması için.
son olarakta saçlarını kuruturken biraz nemli bırak ve saç kurutma makinasını
saçlarından uzak tutarak kurut.bu saçların yanmasını önleyecektir.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 03/05/2008 :  22:27:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Yatılı olduğum için ancak 1 hafta sonra yazabilme imkanı buldum. Şu anda saçlarım kısa sayılmaz. Tatilin sonuna kadar omzuma kadar uzasa yeter zaten bana. Emil abi dediğini yaptım, saç bakım kremi aldım bugün. Bende susam yağı ve badem yağı karışımının saçları kuvvetlendirdiğini ve kendiliğinden şekil almasını sağladığını duydum. Sizce doğru olabilir mi?
Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 06/05/2008 :  13:20:17  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kısacası Bak Saçlarını 3. Yap xD Yani Usturayla Kazıttır Keller Bile Bu Yöntemle Saçları Manyak Uzuo Dene Bi Kazıttır Saçlarını x)

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000