na sı ya ben biteremedim bi türlü de geçemedim biraz açıklasana
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Evet o bölüm çok fıtıktı 3 kez denedim ancak öyle yapabildim ps2 de oynayanlara Allah sabır versin.
Ama eğer geçemiyorsan arkadaşın yazdığı gibi trainer indirerek yapabilirsin. Ama pizza dox kullanma derim çünkü helikopter tuşlarıyla hile tuşları aynı.(ama bölümü geçtikten sonra hile kullanma çünkü ben hileyle bitirdim çoğu bölümü ve zevk almadan geçti oyun bi de tekrar oynamak zorunda kaldım)
Yaparken alttan başla ben o oyuna başladığımda acemiydim bu yüzden üçgenin farklı katlarda lduğunu bilmiyodum:) Bunu öğrenince yapabildim:)))) Tabi çok öneden yaptım.İyi oyunlar.
görev doğrultusunda yapsana yaw walla ilk deneyişimde yapamadım ama üçüncü deneyişimden bu yana hep yapıyorum onu.sana ateş eden adamların üstüne 9 ile git ve pervane ile parçala.
Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.