Valla onun belirli bir hilesi yok diye biliyorum.(En azından ben hile yapmadan geçmiştim.)İlk önce en üstteki yere bombayı koy öyle daha kolay oluyor.Alta doğru koymaya devam edersin.Bir de fazla çarpma çok çabuk patlıyorsun hile işlemiyor.(Bunlar zaten bilinen şeyler)
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
galiba oyun bitmiyor, bütün görevleri yapsan da oyun devam ediyor. Ayrıca oyunun tamamlanmış % sini %100 yapmak için görevleri bitirmekten başka bir takım hareketler filan yapmak gerekiyor. Mesela bütün gizli nesneleri toplamak, ya da 60 sn de belli bir sayıda çete üyesi öldürmek gibi küçük görevleri de yapmak lazım.
some are born to sweet delight; some are born to endless night
Senin dediğin helikopterli bölümde en yukarıda başlayacaksın ordan aşağı doğru inicen. Hile istiyorsan oyunsitesinde hileler bölümüne gir. Vice city eklentisi var onu yükle süre durdurma tuşuna bas ve rahatlıkla yap.