AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTAVC'yi bitirenlerin dikatine!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 28/04/2004 :  20:08:32  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunda helikopterli bir bölüm var. Hani bir binayı patlatmak için. Orayı nasıl geçebilirim?

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 28/04/2004 :  22:04:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla onun belirli bir hilesi yok diye biliyorum.(En azından ben hile yapmadan geçmiştim.)İlk önce en üstteki yere bombayı koy öyle daha kolay oluyor.Alta doğru koymaya devam edersin.Bir de fazla çarpma çok çabuk patlıyorsun hile işlemiyor.(Bunlar zaten bilinen şeyler)

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 28/04/2004 :  22:10:31  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben o bölümleri kolayca bitirdim ama en sonunda bütün görevleri yaptım her yeri satın aldım onların verdiği görevleride yaptım ama bitmiyo
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 29/04/2004 :  08:39:05  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
galiba oyun bitmiyor, bütün görevleri yapsan da oyun devam ediyor.
Ayrıca oyunun tamamlanmış % sini %100 yapmak için görevleri bitirmekten başka bir takım hareketler filan yapmak gerekiyor.
Mesela bütün gizli nesneleri toplamak, ya da 60 sn de belli bir sayıda çete üyesi öldürmek gibi küçük görevleri de yapmak lazım.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

ahmetaltindis
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 30/04/2004 :  14:51:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Senin dediğin helikopterli bölümde en yukarıda başlayacaksın ordan aşağı doğru inicen. Hile istiyorsan oyunsitesinde hileler bölümüne gir. Vice city eklentisi var onu yükle süre durdurma tuşuna bas ve rahatlıkla yap.

Ahmet ALTINDİŞ
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 23/11/2004 :  22:31:18  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O bölümü en sonunda yaptım. En üsttekinden başlarsak patlıyo ben alltan yaptım abi.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000