Allam ya.Nerde lem millet?Bi bakem dedim kimsecikler yok. Bazıları giremiyomuş Anlatıyom eyi dinleyin pls;(eksik yazdıysam kro düzelt) -Önce makinaya mirc kurulacak. -sonra yukarda kro'nun verdiği adrese tıklayın pls. -ilk ekrana gelen pencereden nick girilecek.. -Sonra mirc servere açılacak, -kanalda iken üst barda yer alan "channell folder" adlı yere tıklanacak.(bu yer en üst soldan 3. olmakta yne şu dosya ve çekiç olanın yanında) :))) -Sonra burda açılacak yere #Oyunsitesi yazın ve ekleye tıklayın. -Sonra kanal adı ve şifre istenecek.burayada kanal adı=#Oyunsitesi şifre =oyunsitesi yazıysinuz bi bakaysinuz kanaldasunuz ve bizim muhabbetin ortasına geliysinız pls.
Uyuz olmamak işten değil... eskiden ne güzel girerdik. kimse olmazdı ama hadi neyse (( şimdi ne msn ne mirc hiçbiri çalışmıyor... Program ekle kaldıra girdim bir sürü hotfix dosyası var ve sanırım birileri benim bilgisayarı fena halde bombalamış... Zaten nette durmak bile dert olmaya başladı... Ama bu bilgisayara gireni bir bulursam akrabalık ilişkilerimizi arttırmak için elimden geleni yapacağım....