AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Chat Odamız Taşındı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 07/08/2004 :  23:53:16  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Artık kimse yok onliine olanlar bile:((::..

Ben şifreyi anlamamıştım giremeyenler için yazıyım dedim;

1- www.mirc.com'a girip mirci bilg.a kurun.(iyi bilmeyenler için;kurarken nereye kurduğunuza [mesela belgelerim]bakın)

2-Bilg.da mirci bulun program kurulumu işareti olucaktır tıklayıp bilgisayara kurun.

3-Kurduktan sonra renkli bir yazıyla mirc yazıcak onu açın

4-Önünüze bi ekran çıkıcak full name,mail,nick ve altarnative nicki doldurun.

5-Soldaki beyaz yerde server a girin irc network e all yazın altındaki yere gelip add diyin ilk kutuya istediğiniz şeyi yazın altındaki(2.)kutuya irc.ttnet.net.tr yazın 3.kutuya istediğinizi yazın geri kalanını boş bırakın ok.layın

6-connet to server a basın

7-Bir link yazıcak onu tıklıyıcaksınız bir şifre vericek[şifre 123ab olsun mesela)söyle yazıcaksınız: /quote authcode 123ab yazıp ok.layın

8-favorites i tıklayın organize favorites diyin #oynsitesi yazın sohbete katılın(tabi biri varsa:))
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 08/08/2004 :  11:25:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi de şifre oyunsitesi diyosunuz ben şifre girsem de bişi olmuyo girmesemde
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/08/2004 :  17:56:41  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
şifreyi dediğim gibi yap ve senin mail adresi işaretin yok nası oluyo bu iş kayıt olmak için mail gerekli
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 08/08/2004 :  18:07:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim mi?
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/08/2004 :  19:17:28  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt mail atma işareti yok (kağıt önünde mektup olan)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000