AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Büyükler - Grown Ups
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

HighVoltage
Yönetici



Turkey
İleti 1107

İletim - 14/08/2010 :  17:53:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adamım yine işbaşında! Film 13 Ağustos 2010, yani dün gösterime girdi. İlk gün yorumlarına göre film aşırı komik olmasa da sürükleyici bir yapısı varmış, kimilerine göre ilk 15 dk'sı iyi sonrası vasatmış. Çok vasat bile olsa Adam Sandler olduktan sonra vızz gelir, bu adam benim başlı başına film seyretme sebebim.

Oyuncular

Kevin James (Eric Lamonsoff) , Chris Rock (Kurt McKenzie) , David Spade (Marcus Higgins) , Rob Schneider (Rob Hilliard) , Adan Sandler (Lenney Feder)

Büyükler, küçükken iyi arkadaş olan ve Dört Temmuz hafta sonu için aileleriyle birlikte otuz yıldan beri ilk kez bir araya gelen beş erkek hakkında dur durak bilmeyen bir komedi. Kaldıkları yerden arkadaşlıklarına devam eden bu beş kişi, ilerleyen yaşın büyümek anlamına gelmediğini keşfederler.

Fragman: http://www.beyazperde.com/fragman-player.asp?id=4565495&size=3

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000