AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Tron 2.0 yardım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 05/05/2004 :  16:14:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırladığım orda yaratığı ve diğerlerini hallet küplerdeki bilgiyi oku ve çemberdeki açıklıklara yanaş birinde ok göreceksin ordan gir ve diğer bölüm.Şu an diğer bölümlerdesin gibi:)Ben hatırlayamassam yazamayabilirim dedim sakın yanlış anlama:)Bu oyun bitecek;)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 09/05/2004 :  22:57:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi de ikinci Seeker vakası sözkonusu. Yanlız burda asıl tehlikeli olan görünmeyen mor yaratıklar, bunlara karşı özel bir silah varmı, bu bölüm oldukça zor. Ama benim en büyük problemim bu bölümde windowsa geri dönmek, muhtemelen sistem yetmiyor, biraz oynadıktan sonra windowsa dönüyorum. Daha önce de farklı yerde bunu yapmıştı ve yamayla düzeltmiştim.
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 10/05/2004 :  16:12:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burası benimde sistemin takıldığı yer.Windows'a defalarca gire çıka bitirdim.En klasik silah disk ve zamanlama(öbüründe kullandığın silahı kullanabilirsin ama tam isabet ettirmen gerekiyor arka arkaya geliyor)tam kafalarına yine 800/800 (tam hatırlamıyorum) life bitireceksin girdiğinde sağ köşe küpü kullanarak hem soldan hem sağdan gelenler ve arada seeker ve gerçekten zor burayı geç oyunu bitti(medi) say:) diğer bosslar daha kolay gelecek olmassa windows'a atma çoğalırsa hile ile geç ölümsüzülük veya bölüm atlama varmı bilmiyorum ama sende hile sevmezlerden gibisin;)Kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 11/05/2004 :  00:00:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet haklısın hile sevmem ama windowstan atma devam ederse mecburen kullanacam (bide geçemezsem) Bu arada bundan sonra windowstan atma problemi oluyor mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 11/05/2004 :  08:39:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok olmasada arada bir oluyor yanlız bir üstte bahsettiğimiz bölüm kadar olmuyor.Birdaha yama çıkmadığına göre sanırım sistemimizden kaynaklanan bir olay gibi.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000