AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Tron 2.0 yardım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 29/04/2004 :  11:50:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Taktikler çok güzeldi teşekküler mor canavarı nihayet öldürdüm, rakibin enerji durumunu gösteren programı bulamadım ama bahsettiğin silahı kullandı (yeşil top). Şimdi de hemen sonraki bölümde takıldım yine görünmeyen virüsler bana disk atıyor koca bir halka halinde çarpıp nerde olursam olayım öldürüyor, kaybolan taşlar var birden uçuruma düşüyorum işte burda ta karşıya kadar geçtim yanlız kütüklerin üzerinde turuncu not kaldı ve bölümün ilerisi kapalı, burda ne yapacağımı anlayamadım. Ne yapmak gerekiyor?
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 29/04/2004 :  12:29:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orda sağda solda ateş eden tanklar var orasımı(ilk atari oyunlarındadndır nehir gibi bir yerde ilerlerken sık sık fuel alır ve sağlı sollu ateş eden tanklardan saklanırdık sesleri bile aynı ordan nostalji yapmışlar:)
Ordaki sarıyı almak için zıplama gücü gold olmalı ve viruslu olmamalı yani temiz(burda hatırlatıyım itemler virus alıp carupps oluyor yani bozuluyor arada bunları inv. al ve sağ üstte koy temizle(virus taraması:)acilse koyma anında bozuluyor sadece gerektiği anda zor oluyor fazla denemene gerek yok)
Orada ufoya benzer cismi yakala seçtiğin itemi yükselt geri dön sağda veya sağda panelleri aktiflersen asansör(bu sefer asansör)devreye girecek yukarı çık yanlış hatırlmıyorsam temizlik yaptıktan sonra programın biri sana yolu açacak ve devam
Not:verdiğim linkte bazı bölümler var tam hatırlamıyorda olabilirim kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 30/04/2004 :  18:11:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol bu bölümü de geçtim şu asansörlerin yanındaki düğmeye basmak hiç aklıma gelmiyor inanırmısın.Tabi hemen bir yerde daha takıldım. Bölümde birşeyleri aktif hale getirmek için bize 2 küsür dakika veriyorlar, aşağı yukarı haraket eden kütükler var ben iki tanesini aktif hale getirdim ama hala süre işliyor, daha bunlardan kaldımı yoksa ne yapmam gerekir? Sol aşağıdakini ve üstteki bir tanesini hallettim.
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 01/05/2004 :  01:52:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zaman bitmeden hepsini aktifle yanlız yolu anlatmam zor belki şimdiye buldun yükseklere inen çıkan parçalara dikkat et yol oralardan save ve deneme ile kolayca bulursun.Hatırlamada yer yer güçlük çekiyorum eğer bir cevap vermessem anlaki hatırlayamadım ama unutma panellere veya küçük bitleri ve kutu içindekileri aktiflemen oyunu açıyor gerisi senin:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 05/05/2004 :  01:03:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cevaplarını okuyorum ama gereksiz msj atmamak için sadece sorun olduğunda msj atıyorum ve yine bir sorunum var. Vriüs bolluğu yüzünden koruma robotlarıyla işbirliği yaptığımız bölümdeyim. Ana virüsü hallettim ve bir sonraki bölüme geçtim herhalde başka bir problem sözkonusu. buradaki görev herhalde yerden tepelere kadar uzayan parıldayan bir daireye girmem isteniyor fakat tepeden atlasam da, yerden gitsem de çakılıyorum. Ne yapmak icap eder?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000