AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Tron 2.0 yardım?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 27/04/2004 :  02:16:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
System reboot-power oculups bölümündeyim burda bir yerde 4 lensi muntazam hale getirdim (aktif hale getirdim) daha sonra yola devam edip tekrar eski yere döndüm, burada bir odadaki gücü açtım, titrmem falan oldu fakat sonra ne yapacağımı bilmiyorum çıkış yolu bulamadım bilenler yardım lütfen.(bu odada sistem geliştirici organizer de vardı)

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 27/04/2004 :  11:02:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gördüğüm kadarı ile oyuna biraz ara vermişsin
http://www.patchgonebad.com/tronfaq/pages/toc.html#walk burda 8.bölüm walthroughs bak biraz ingilizce yeterli.Hatırladığım kadarı ile lens olayını yapınca bu bölüme asansörden inince sağda bir oda var ordaki şekillere aktif yap sonra yukarı çık demo seni yukarıda zor bir bölüm bekliyor kafa işini yapıncaya kadar gelenleri balkondan avlayacaksın umarım doğru hatırlamışımdır.Kolay gelsin:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 28/04/2004 :  01:14:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet sistem probleminden dolayı oyuna tekrar başladım, lensli bölümü geçtiğimde porttan tekrar eski yere döndüm burda bahsettiğin asansör nerde?
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/04/2004 :  09:30:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam asansör dediğime bakma port(asansör gibi:)lensler için inince sağda oda var oraya bak.Gerçekten bölümleri hatırlamak zor oluyor her yer ışıl ışıl ve çizgilerle doluydu:)Odada şeffaf paneller var onlara git aksiyona bas yuvarlak daireler sarı renge dönecek ileridede böyle durumlar var genelde panellere yaklaş aktif tuşuna bas bazen belirti vermiyor.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 28/04/2004 :  12:51:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anladım şimdi dediğin balkondan robotları vurdum bu sefer mor bir virüs çıktı canavar gibi birşey, hadi bunu öldürdüm daha sonra başka adamlar çıkıyor, burayı geçmek için bir kolay yol yokmu?
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/04/2004 :  15:59:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seeker,nasıl unuturum 1800 life var ve sen vura vura bitireceksin belki 10-15 defa ve her defasında gülen dobiş adamlarıda:) sık sık uygun yerde save(genelde tam canavar vurulduğunda veya adamları bitirdiğinde)et ve adamların bıraktığı gücü sarı ışıkları almayı unutma.Bir silah vardı basılı tutunca enerji doluyor 10 kadar ve aniden ateşleyince yakın mesafeden fena dağıtıyor onu kullan üzerlerine koş o sıra sarj ve patlat sonra yaratığa ateş et burda o zaman benimde atladığım programların life durumunu gösteren şeyi çembere koymamamdı.Ölmüyor ne oluyor derken life bir baktım 600/1800 vay daha yarısına gelmiş:) sık sık bak moralin düzelsin.Hile varmı bilmiyorum ama kullandığın an bırak FPS oyunlarda oyun bir anda sıfıra iner tabi herşey sana bağlı sen bilirsin:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000