|
| Yazar |
Konu  |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 25/04/2004 : 00:28:50
|
| Aranızda seven var mı Klasik Müzik??Ben barok dönemi çok seviyorum(Mozart vs.).Zaten o adamın '4 Mevsim'ini dinlerken kendimden geçiyorum.Birde Tchaikovsky 'i çok severim (Özellikle de "Piyano Konçerto 1".Görüşlerinizi bekliyorum... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 25/04/2004 : 02:14:53
|
| kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim, klasıi müziktende hoşalandığım eserler var elbette, rodrigonun gitar konçertosu, carl orffun carmina burenası, mozartın türk marşı ilk aklıma gelenler |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 25/04/2004 : 12:29:10
|
| mozsrt ı severim bide tchaikovsky nin 4. fülüt konçertosuna bayıldığımı hatırlarım |
 |
|
|
barlik
Üye

Turkey
İleti 42 |
İletim - 25/04/2004 : 19:47:16
|
Arkadaşlar ufak bir düzeltme yapacağım yanlış anlamazsanız, "4 Mevsim" Vivaldi'nin eseridir. Beni en etkileyen ise Beethoven'ın Piano Sonatı, bu aralar bir banka reklamında kullanmışlar.
Saygılar, |
 |
|
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 27/04/2004 : 22:27:04
|
alıntı: barlik tarafından yazılan:
Arkadaşlar ufak bir düzeltme yapacağım yanlış anlamazsanız, "4 Mevsim" Vivaldi'nin eseridir. Beni en etkileyen ise Beethoven'ın Piano Sonatı, bu aralar bir banka reklamında kullanmışlar.
Saygılar,
Haklısınız, ardı ardına 8 tane klasik müzik bestekarının hayatını izleyince öyle aklımda kalmış.Düzeltme için teşekkürler... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
|
heroglu
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 22/05/2004 : 22:34:15
|
Merhabalar ben yeni üyeyim internette dolaşırken arama motorundan Rodrigonun Konçertosunu arıyordum baktım burayı gösterdi.Konuşmalar dikkatimi çekti.Demekki benim gibi Klasik Müzik severler daha ölmemiş.En sevdiğim parça da L.W.Beethoven ın Moonlight Sonata sıdır.Hepiniz seviyorsunuzdur tahminimce ama bazıları uzun olduğundan dolayı dinlemeyi yarıda kesiyorlar.İnşallah dinlemeye devam edersiniz bu tür müzikleri... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|