Ben de o çok tutulan klasikleri severim. Ama pek dinleme fırsatım olmuyor. Nedeni de çevremdeki bir takım insanların "Kapat o zırıltıyı demesi" İnsanların zevklerine neden karışıyorlar anlamıyorum.
"Zevkler ve renkler tartışılmaz." düşüncesi oldum olalı kendini haklı kabul ettiremeyen insanların kurtuluş yolu olarak düşünürdüm.Ama scorpionfa yanlış anlama sözüm sana değil,çünkü sen bu sözü doğru kavram için kullanmışsın, birşey iyiyse iyidir, değilse değildir.Bir şarkıda estrüman sayısının ve oluşan ezginin duygulara hitap etmesi müziğin kaliteli olduğunun bir göstergesi değil midir zaten!Ben Klasik müziği severek dinliyorum.Metal müziği de ya da daha da genelleştirelim Rock müziği de bir o kadar seviyorum.Çünkü her ikisinde de müzik ön planda...
Pek dinlemesem de saygı duyduğum bi türdür. Seçkin, anlık beğenileri tatmin etmekten başka hiç bi gayesi olmayan türlerden değil.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?